donderdag 12 april 2018

Passievrucht plant snoeien

Eventueel kan deze snoei ook gebeuren bij het binnen brengen van de planten. De Passieflora is een bijzondere en erg populaire plant in veel West. Ook de lange uitlopers snoeien is belangrijk omdat dit voor een betere groei zorgt en het.


Jaarlijkse onderhoudssnoei kan gebeuren tussen maart en april. Ze is relatief ongevoelig voor de bekende plant ziektes, groeit snel en is niet erg. Sommige van deze soorten produceren ook eetbare passievruchten.

Overleeft uw plant de winter, dan kunt u uw stekken weggeven of ruilen. Sommige passievruchten verkleuren als ze rijp zijn (o.a. P. morifolia en P. edulis).


Stevig snoeien is dus van belang, als u de plant niet door uw gehele. Na de bloei kunnen er eetbare passievruchten ontstaan, al is de smaak . Passie en Parfum weken in de Tropische planten wereld van. Frequentie van snoeien Jaarlijks 1x , zeer . Deze plant prefereert een licht vochtige, goed doorlaatbare bodem, is ph.


Hierna is de plant helemaal winterhard en zal het alleen bij zeer strenge vorst nodig zijn om de plant helemaal terug te snoeien.

Passiflora edulis, ook wel passievrucht genoem is een wintergroene. Het is ook pas na een aantal . Er kunnen ook oranje vruchten aan de plant komen ( passievrucht ). De plant kan wat kieskeurig zijn en heeft ruimte nodig om uit te groeien,. Zaden van vers geoogste passievruchten ontkiemen snel, maar oudere, droge.


De belangrijkste redenen om de plant te snoeien zijn simpelweg om de ranken . Dode takken terug knippen, de hoofdtak wordt. Snoeien : In het voorjaar. Normaal kunt u van de hele plant stekken snijden, zowel tussenstek . Dit dankt de plant aan de symbolen voor het lijden van Jezus die de naamgever, een katholieke missionaris, in de. Hoe en wanneer moet je de passiebloem snoeien ? Hoi, dat doe je goe passievruchten kweken.


Meer informatie over Passievrucht vindt u bij Bakker. Moet ik hem ook tot de grond toe terug snoeien ? Over hoe de plant aan zijn naam komt, gaan verschillende verhalen. Ik heb een witte passievrucht gezaaid en de plant is volop aan het groeien.


Mag ik een passiflora caerulea plant tussen door snoeien.

De passievrucht is een niet winterharde bladhoudende klimplant , waarvan. Vruchten kunnen vanaf juli. Door snoei is de passie plant prima in het gelid te houden.


De plant staat naast de passiebloem ook bekend om de passievrucht. Passiebloem of passievrucht een opvallende kuipplant in warme. Deze passievrucht variƫteit heeft prachtige, lichtpaarse bloemen en eetbare vruchten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts