woensdag 21 mei 2014

Be kokoswater

Maar kokosmelk is iets geheel anders dan . De Keuringsdienst kraakt deze harde noot in een . Het kokoswater van innocent is écht anders dan al die andere soorten. Want vers , komt zo uit de noot, geen zoetstoffen, concentraten of . Logisch, want het vocht van de jonge kokosnoot bevat veel voedingsstoffen zoals .

Het is een hype in de supermarkt: kokoswater. Kokoswater is al een tijdje een trend onder healthy foodies. Twee jaar geleden dronk bijna niemand het, nu zijn er meerdere merken die het product aanbieden. De afgelopen jaren is kokoswater steeds populairder geworden.


Waar we eerst nog stad en land af moesten fietsen om het drankje te scoren, . Maar wist je dat kokoswater een natuurlijk product is dat als isotone sportdrank deze tekorten weer aanvult? Het water uit een jonge groene .

De tropische verwenner komt gelukkig . Heerlijk fris kokoswater , lekker en dorstlessend op ieder moment van de dag. Foco Coconut Water With Pink Guava 福口 番石榴椰水500ml. Pearl Royal Coconut Water 310ml. Allemaal mineralen die belangrijk zijn voor je . Het bestaat voor een groot deel uit water, maar het is rijk aan voedingsstoffen. Er zullen nu mensen meelezen die denken: “ik dronk dit al voordat het hip werd hoor!


Hét nieuwste healthy drankje is deze zomer kokoswater. Gezond genieten, dat kan met het kokoswater van Asianfoodlovers. Voor alle duidelijkheid: kokoswater is niet hetzelfde als de kokosmelk die je kan kopen in blik, want die wordt gemaakt van geraspte kokos en . Wie op zoek is naar misschien wel de gezondste dorstlesser ter wereld zal blij verrast zijn, want tegenwoordig is puur kokoswater gewoon in . Al deze kokosnoten komen van dezelfde plantage in Thailand. De eerste keer dat ik kokoswater dronk, zat ik op het strand in Thailand.


Daar werd hij voor mijn neus opengemaakt en proefde ik het pure . In verband met de verhuizing van mijn praktijk is het even stil geweest van mijn kant. Bij een smoothie denk je niet meteen aan zuurkool.

Maar deze groente is heel goed voor de stoelgang en in combinatie met kokos en appel prima te drinken! David Amorós, Genuine Coconut. Puur kokoswater in landen op de markt.


Nu de temperaturen stijgen en de zomer in aantocht is, groeit ook . Many translated example sentences containing kokoswater – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts