woensdag 7 mei 2014

Koperen buis 15mm

Deskundig advies en snelle levering. De roodkoperen buis is geschikt bij reparatie van leidingwerk. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop.


Koperen buis Ø mm lengte m. Eenvoudig online bestellen.

Koop of Verkoop koperen buizen op Marktplaats. Conex B-Press bocht 90deg 15mm (Stuks). Het grote voordeel van een roodkoperen buis is dat het warmte goed . Deze koperen buis van uitstekende kwaliteit is makkelijk te installeren. Met zijn versterkte stabiliteit is deze buis bestand tegen hoge temperaturen en hoge druk,.


PLOOITANG VOOR KOPEREN BUIS 15MM. Ommantelde koper buis 15mm 10m. Kiwa en Gastec gecertificeerd.

Cv- buizen zijn er in verschillende soorten: de roodkoperen cv- buis , de precisie- cv- buizen van staal en de. Wicu Buis roodkoper mm met PVC mantel. Als u uw leidingwerk wilt wijzigen of repareren kan een koperen buis 15mm uitkomst bieden. Deze buis heeft een binnendiameter van 13mm.


U kunt bij ons terecht voor koperen buizen zacht op rol in de diameters 12mm en 15mm met een lengte van meter. De Sanivesk roodkoperen buis is geschikt bij reparaties van leidingwerk. Hij kan gebruikt worden zowel bij water als gasinstallaties. Betalen via iDeal en PayPal.


De buis is verkrijgbaar in . Altijd de beste aanbiedingen. Toepassingsgebied: - Voor sanitair en verwarming: - Ideaal voor de distributie van drinkwater. Doordat de buis van zacht koper is gemaakt is deze eenvoudig te verwerken. Dit artikel kunt u alleen in de winkel afhalen.


Dit is een voorraadartikel in ons centraal magazijn en . Roodkoperen buizen kunt u gebruiken voor de aanleg en reparatie van leidingsystemen. Geschikt voor het maken van leidingwerk voor zowel (drink)waterinstallatie en gasinstallatie. Bij CVtotaal te bestellen per meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts