maandag 26 mei 2014

Koolraap stamppot

Weer eens wat geëxperimenteerd met koolraap. We vonden dit een erg lekkere stamppot. Koolraap stamppot , Stamppot Koolraap, Koolraap stamppot en Stamppot Koolraap.


Klassieke stamppot van aardappelpuree, koolraap , kruidnagel en knoflook. Schil de aardappelen en kook deze ook gaar. Lekker En Makkelijk, Wat Een Stamppot Moet Zijn!

Koolraap , een vergeten groente, behoort tot de familie van de kool en vaak verward met . Stamp eens wat anders door je stamppot ! Bijvoorbeeld deze heerlijke koolraap met appel en walnoten. Ideaal voor op een koude herfstdag en . Stamppot koolraap Stamppotten zijn heerlijk makkelijk te maken altijd. Het aardappels schillen is het meeste werk, maar dat kan je prima van te . Home Schelvis met stamppot van koolraap en veldsla.


Als er iets kenmerkend is voor deze tijd van het jaar, dan is het wel stamppot.

De tijd van de stamppotten is weer aangebroken. Een stamppot is in Nederland en Vlaanderen (hutsepot of stoemp) een traditioneel gerecht . Maak deze heerlijke koolraap stamppot. Voeg de koolraap toe zodat de aardappels bedekt zijn. Sluit de pan, breng op hoog vuur . Lekkere vegetarische variant op de traditionele stamppot koolraap. Mijn moeder, geboren en getogen in Scheveningen, maar met Groningse ouders, maakte . Een oerhollandse stamppot van koolraap met appelstroop.


Serveer er een karbonaadje of speklap. Ook dit recept kwam via de mail. Bedankt voor het insturen! We hebben deze zogenaamde voedzame stamppot met koolraap zelf gemaakt en het is een erg . KOOLRAAP wordt traditioneel hier veel gegeten.


Het behoort tot de familie van de kool. Deze dikbuikige knol groeit, in tegenstelling tot andere . Hoe moet je koolraap schillen en snijden, hoe lang moet het koken en op welke. Doe de stamppot in de schaal en bedek deze met een laagje geraspte oude .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts