woensdag 7 mei 2014

Tuinmier

De tuinmier is één van de meeste bekende en voorkomende mierensoorten in Nederland. De insecten worden gemiddeld tot mm groot en zijn zwart of . De wegmier is zwartbruin tot zwart met een fijne beharing. Doordat tuinmieren sociale beesten zijn, zullen er altijd meer zijn als u er één ziet lopen. Algemeen Mieren behoren tot de orde van de Hymenoptera of vliesvleugelige.


Het zijn sociaal levende, statenvormende insecten.

Er bestaan veel soorten mieren maar in Nederland is de tuinmier één van de bekendste soorten. Alleen de glanzende houtmier is meestal iets forser tot ca. Tuinmieren leven in grote groepen samen in . Kolonie mieren met ongeveer werksters van de soort Lasius niger, ook wel de zwarte wegmier genoemd.


Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd. Op deze website wordt van cookies . Dier 2) Insect Gevonden op . We noemen er als voorbeel maar er zijn er meer: Wegmier .

Heeft u last van mieren en bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het bestrijden van mieren? Wij zijn specialist in tuinmieren bestrijden! De drie millimeter grote tuinmier verspreidt zich over Europa. Zijn enorme kolonies zullen binnenkort ook in Nederland insecten gaan . De tuinmieren die men ziet in de nabijheid van gebouwen zijn in de meeste gevallen zwartbruine wegmieren. De nesten van de zwarte mier vind je meestal . Uw specialist voor tuinonderhoud.


Hallo, Onder onze deur zit een mierennest. Tussen de mieren liggen erg veel coconnen en larven maar ook van die grote mieren met vleugels. Foto over Zwarte tuinmier (Lasius Niger) die op witte achtergrond wordt geïsoleerdw.


Extreme close-up met hoge vergroting. Afbeelding bestaande uit detail, . Wij helpen u in Baambrugge! De bestrijding van tuinmieren kan op verschillende manieren worden uitgevoer al naar gelang de omstandigheden.


Ongediertebestrijding: heeft U overlast van Muizen, Ratten, Kakkerlakken, Wespen, . Men kan daarbij gebruik maken van . De bekendste miersoort is waarschijnlijk wel de tuinmier.

Andere veelvoorkomende mieren zijn de kale bosmier, faraomier, zwarte zaadmier . Premium Stock Photo of Zwarte Tuin Mier Soorten Lasius Niger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts