dinsdag 27 mei 2014

Wielen onder plantenbak

Met onze wielen verplaatst u eenvoudig al uw bakken. Om het verslepen van een plantenbak met zwenkwielen zo eenvoudig mogelijk te. Evenals het type zwenkwiel voor de ondergrond , is het handig om rekening te . Potmaat wielen voor onder uw plantenbak of bloempotten.


Ideaal wanneer u deze wilt verplaatsen. Deze wielen hebben een draagkracht van 4kg en worden .

WAGNER Plantenbakroller beuken, x cm. Optioneel is het mogelijk om wielen onder de plantenbak te laten monteren, de bak is dan lekker makkelijk te verplaatsen. De wielen worden verzonken . Bij GAMMA vindt u bokwielen en zwenkwielen.


Ook zijn er speciale parketwielen verkrijgbaar die uw parket niet beschadigen. U kunt wieltjes plaatsen onder uw . Heb er zelf wielen onder gemaakt zodat je ze makkelijk kan verrijden. De plantenonderzetter op wieltjes zorgt ervoor dat jouw rug niet wordt belast bij het verplaatsen.

Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou . Wil je je eigen bloembak op wielen creëren? Ewoud toont je precies hoe je deze klus kan aanpakken.


DIY: Verrijdbare plantenbak. Wielen voor onder de plantenbak. Per set van stuks voor een plantenbak van steigerhout. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De cortenstaal plantenbakken kunnen geleverd worden met wielen , poten en. Het is even een klus met wat zwaar tilwerk, . Plaats een wielplateau onder uw plantenbak. Zo blijft de (houten) vloer netjes en kunt u de plantenbakken makkelijk verplaatsen zonder te tillen.


Wanneer u de plantenbak gemakkelijk wenst te verplaatsen is het raadzaam om wieltjes. Uiteraard monteren wij de wieltjes vakkundig onder uw plantenbak. Dit is erg handig wanneer u de plantenbak in een border wilt verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts