maandag 19 mei 2014

Karcher vuilfrees schoonmaken

Voor het schoonmaken van alle gelakte en houten delen raden wij aan om een. Mijd met de vuilfrees lagers, schakelaars, bedrading en andere gevoelige delen van de . Gebruikt maar 1 in orde. Geschikt voor 1bar en graden celcius. Vaste prijs vuilfrees 1exclusief verzenden.


Alle accessoires voor de hogedrukreiniger: Kächer vuilfrees , wasborstel en spuitkop.

Dirt Blaster met roterende penstraal. De vuilfrees combineert het voordeel van de puntstraal, de hoge. Het schoonmaken van uw voertuigen en machines wordt weleens onderschat echter is dit enorm . Spuit de auto schoon met de vuilfrees of met de sproeikop op de . Na wat rondzoeken kwam ik met het idee om een hoogtewerker te huren en met een vuilfrees en Karcher hogedrukreiniger de gevel reiningen.


Stel de hogedrukreiniger in op hoge druk en richt de straal van de vuilfrees vrijwel loodrecht op de. De terrasreiniger is ook heel geschikt voor het schoonmaken van gevels. Niet geschikt voor het schoonmaken van een vuilfrees.

Welke eigenschappen zijn belangrijk? Je terras schoonmaken is hierbij de perfecte eerste stap. Koppel de vuilfrees aan de hogedrukreiniger en reinig hiermee de terrastegels.


Kärcher vuilfrees voor hogedrukreiniger 4. Dit hangt af van het oppervlakte dat je wilt schoonmaken en hoe vuil het is. Hoe geconcentreerder de straal , hoe hoger de waterdruk en daarmee de schoonmaakkracht. Kon met gemak een straat met opp van 75mschoonmaken ! Bekijk nu alle hogedrukreinigers in ons assortiment. Ben je op zoek naar een hogedrukreiniger voor het reinigen van de tuin, auto of tuinmeubels, maar weet je niet waar je op moet letten?


Vandaag voor 22:uur bestel morgen in huis. Bekom tot maal betere . Als je de vloer in je tuin of terras wilt schoonmaken om je exterieur een wat meer . Vuilfrees - Terrasreiniger. In de lente houden veel mensen de grote schoonmaak. Bovendien kan een accessoire zoals een vuilfrees wonderen verrichten.


Eenvoudig online bestellen. Maar er zijn ook zachtere borstels, speciaal voor het schoonmaken van je auto of caravan.

Bekijk en vergelijk de hogedrukreinigers van o. Ook voor vervelende schoonmaakklusjes kun je hogedrukreinigers en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts