vrijdag 30 mei 2014

Ecostyle gazon az 20 kg aanbieding

Nu te koop bij Deoosteindeonline. Ecostyle meststof voor gazon. Uit voorraad leverbaar binnen werkdag.


Gazon - AZ is een 1 natuurlijke gazonmeststof waarmee je alle . Volledige productbeschrijving.

Coolblue: alles voor een glimlach. Geeft een gazon tot maanden voeding. Aanbieding bij afname van zakken, € 3per zak. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De voedingsstoffen komen snel vrij en werken maanden . Bestel uw meststof bij Warentuin.

De inhoud van het pakket is kg. Een verrijking voor een mooi gazon. Verrijkt met micro-organismen en protoplus. Levertijd (o.v) ALLEEN AFHALEN IN ONZE WINKEL. Pokon gazonmest plus met kalk kg.


NStikstof meststof 20KG. Voor 17:uur bestel morgen in huis. Kies een optie: kg voor m², kg voor m² of kg voor 1m². ProtoPlus staat voor het micro-organisme. Gazon AZ is een speciaal voor het gazon ontwikkelde meststof verrijkt met micro organismen en Protoplus.


Vandaag besteld is morgen al in . Dosering: kilogram per vierkante meter gazon. Tip: Voor het meten van de zuurgraad van uw bodem kunt u gebruik maken van . Deze organische gazonmeststof zorgt voor een gezond en groen gazon en gaat indirect mos . ECOstyle AZ-Siertuinmest kg € 195Meer info. Snel een diepgroen en mosvrij gazon.


Foto van DCM Gazon Pur 20kg.

Het voorjaar komt eraan, het moment voor de kalkgift van het gazon ! Toepassing In de gehele tuin toe te passen. Tuin mest grond bestrijdingsmiddelen bayer ecostyle. ECOSTYLE GAZON-AZ 20KG aanbieding van €3nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts