dinsdag 20 mei 2014

Film de kreek kerkdriel

Woensdag is er weer een leuke filmmiddag in de Kreek ! FilANNIE (NL gesproken) Aanvang: 15. Entree: € ( incl een zakje chips in de pauze). Over een uurtje begint onze film ! THE INTERNSHIP Is de naam van de film die we speciaal voor volwassenen op vrijdag februari om 19. Sinds enige tijd kan het één woensdagmiddag en één vrijdagavond in .

De entree is inclusief een zakje chips en de film is o. De avond staat in het teken van filmmuziek. Tankstation BP en Jan van Diesen Schoenmode in Kerkdriel. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe. Bron: Beleef - Bommelerwaard en regio.


Op woensdag april gaan we onze laatste film draaien. Wij ook en daarom gaan we gezellig met elkaar de film bekijken die RTM van de musical gemaakt. Kreek Kerkdriel , kijk naar film voor meer info.


De Sinterklaasfilms draaien alweer in de bioscopen!

MFC de Kreek in Kerkdriel. De videoclip komt uit de bioscoopfilDe Club van Sinterklaas en Het Pratende Paard. Het jubileumspektakel zal volledig in het teken staan van filmmuziek. Maak je klaar voor Madhouze - Do Or Die. Bij Multifunctioneelcentrum De Kreek kun je ook terecht voor verschillende soorten kinderfeestjes: Zwempret.


Buitenpret Speeltuinfeest XXL feest. Zwembad De Kreek in Kerkdriel. Dit gezellige zwembad met wedstrijdba instructieba peuterbadje, uitzwembad naar buiten en glijbaan van . De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale (tribute)bands de mooiste podia te bieden . Filmzaal de Kreek familiefilm. Volgende film november PADDINGTON.


Het organiseren van filmvoorstellingen en try outs voor cabaret. Kaarten á €zijn op deze avond verkrijgbaar bij de . De Kreek is dé plek van Kerkdriel en omgeving waar het gehele gezin zich zowel. Cultureel centrum Stroomhuis Neerijnen brengt in zijn Filmhuis op. Wilskracht Haaften wint voor het vierde jaar de Bommelerwaardcup in de Kreek in Kerkdriel. Optisport Exploitaties in Kerkdriel op NationaleVacaturebank.


Bekijk deze koopwoning op JAAP.

NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts