woensdag 28 mei 2014

Pantanet protect prijs

Gelast gaas uit verzinkte draa gepuntlast en achteraf geplastificeerd. Boven- en onderaan is het gaas op 24 . Perfecte en snelle plaatsing - Compleet systeem. De draden zijn eerst gepuntlast en daarna groen.


Pantanet Protect – maaswijdte 50. Gaas voor een goede afsluiting en .

Het hekwerk is vervaardigd uit verzinkte. Wij staan voor onze producten. Prijs kwaliteit uitstekend. Diameter verzinkte loopdraad 2. Het gaas is gepuntlast en heeft een geplastificeerde afwerking.


Tuingaas, uit verzinkt draad gepuntlast en daarna groen geplastificeerd. Gaas met vierkante mazen voor een uitstekende afsluiting en hoogste bescherming. Afrasterings- hoogte (mm).

Betafence, bekaert draa. De prijs zoals zichtbaar op hbgarden. Gewicht, Niet beschikbaar. De horizontale draden vertonen een krimp bij elke maas. Stalen buizen en lascomponenten.


Behandelde onderwerpen: Zenturo Schanskorven, Zenturo prijs Nu kunt u de . Wij van Steenplaza-Dordrecht bevinden ons in een unieke overzichtspositie van alles wat de markt te bieden heeft. Daarom willen wij u kennis laten maken met . Geniet van je eigen tuin met deze kwalitatieve tuingaas. Meuwissen Agro is een onafhankelijke handelsonderneming met een veelzijdig assortiment in tuinartikelen bestemd voor een gevarieerd klantenbestand. PANTANET PROTECT GROEN 152CM - 25M BETAFENCE. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen.


Tonen als: Foto-tabel Lijst. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Neem contact op met Hanewacker om toegang te krijgen tot de prijs van dit . Shop with confidence on eBay!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts