vrijdag 16 mei 2014

Swimfun joure ongeluk

Zwembad Swimfun in Joure werd zondag preventief ontruimd vanwege problemen met de waterafvoer. Subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure is na het Pinksterweekeinde zeven weken dicht. Het bad wordt voor de tweede keer verbouwd. Een 38-jarige vrouw uit Sneek raakte maandagmiddag bewusteloos na een botsing met haar vriend bij Swimfun in Joure. Een 14-jarige jongen is donderdagmiddag bijna verdronken in zwembad Swimfun.


Hij ligt in onbekende toestand in het ziekenhuis. JOURE - Het nieuwe zwembad Swimfun is nog maar een maand officieel open, maar er komen steeds meer irritaties naar boven. JOURE : Stichting De Stiennen Flier start op mei van dit jaar met een volgende renovatieronde van het subtropisch zwemparadijs SWIMfun. Ontbrekend: ongeluk Joure Nieuws - Drimble https://drimble.


Afgelopen zondag was Swimfun genoodzaakt om haar deuren vroegtijdig te . Het is momenteel zo druk in zwembad Swimfun in Joure , dat niet iedereen zomaar naar binnen kan. The biggest rideschannel from ! Projectbureau Knooppunt Joure. Sewei 4b (naast McDonalds).


Van Hall Instituut in Canada door een ongeluk om het leven gekomen. In cache mei 20- RENOVATIERONDE SWIMFUN JOURE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts