dinsdag 27 mei 2014

Sokkels mdf

De Solits sokkel stonelook, gemaakt van MDF stone, is van MDF stone is van afstand niet te onderscheiden met een zwarte stenen sokkels zoals Belgisch . De witte MDF sokkel van Solits is van hoogwaardige kwaliteit. Besteld door klanten die houten pilaren, planten zuilen of anderszins witte sokkels willen kopen. Mooie zwarte houten zuilen of sokkels van MDF.


Productpresentatie dmv een donkere sokkel met beschermkap met verlichting. U kunt bij Solits alle zuilen .

MDF is een veelgebruikte houtsoort in de interieurbranche. Het is gemakkelijk overschilderbaar en licht in gewicht. Vind sokkel mdf op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Sokkels voor binnen, decoratief en sfeervol.


Dit mag niet ontbreken in uw inrichting. De MDF -panelen worden in verstek gezaagd. De MDF Stone heeft het uiterlijk van een stenen sokkel , zuil of pilaar, voor musea en galeriën.

Deze zuil moet u zelf in . Het lijkt een pilaar van natuursteen, maar het is lichtgewicht. Houtbox is een bedrijf in het vervaardigen van houten sokkels en zuilen in standaard uitvoering of op maat. Eigenschappen van onze MDF sokkels : Materiaal: . Wij maken op maat: sokkels en zuilen schilderklaar of gelakt in 2-k lak zijdeglans of hoogglans. De sokkels worden in verstek gezaagd.


ZWARTE zuil in MDF op maat gemaakt en snel leverbaar. De MDF sokkel is in verstek vervaardigd en professioneel gespoten met watergedragen zijdeglanslak. Hierdoor zijn geen naden zichtbaar.


MDF zuilen huren voor een beurs, expositie of feest? Een sokkel gemaakt van zwart MDF heeft iets unieks, wanneer hij gelakt is heeft de sokkel de uitstraling van natuursteen. Te koop: 92€ (incl. BTW) Aangeboden. This Pin was discovered by SALON SIMIS.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. In roo licht grijs, taupe en zwart. Neem contact op om een kleur te kiezen. Gelakte zuilen en sokkels.

Fraai afgewerkte glanzend witte sokkels en zuilen. Witte zeshoekige sokkels GLANS. Dichte en licht sokkels uit MDF. Onze MDF sokkels en zuilen zijn enkel geschikt voor binnengebruik.


Uitgebreide keuze in maten en kleuren bij Beeldenmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts