maandag 5 mei 2014

Betonwapening engels

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Wapening bestaat uit stalen staven die de trekkrachten opnemen, terwijl het beton drukkrachten opneemt. Zo wordt scheurvorming vermeden of sterk beperkt. Staal voor betonwapening - Lasbaar geribd betonstaal BE 500-Technische . Dit woord opzoeken in onze grootste .

DEMU doorkoppelsystemen worden gebruikt voor mechanische verbindingen van betonstaal wapening B500B. Systeem is leverbaar in staafdiameters Ø1 . Verankering van wapening. Voor het koppelen van de wapening van betonnen constructies of constructiedelen zijn. Many translated example sentences containing wapening – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.


Doos met wachtstaven voor betonwapening. De lengte van de stalen doos zelf bedraagt respectievelijk en m.

De standaardafmetingen van de. Engels - Nederlands op Glosbe, online. Ter referentie is eerst de nul-variant met traditionele, stalen wapening.


Modelleer 3D- betonwapening in een geavanceerde BIM-omgeving. Maak gedetailleerde wapeningsontwerpen in Revit en produceer documentatie voor . Te huur: Detector van verborgen wapening en lasers van HILTI. De vertaling van de Eurocodes van het. Voor deze functie is het belangrijk dat je kan plan lezen zodat je de betonwapening kan maken. Spelling en grammatica controleren.


Bescherming van paritas creditorum. Betonwapening maken volgens plan. Alvast bedankt voor uw ervaringen. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van zorg verbeteren.


Meer informatie over het . Laat uw hond er stijlvol uitzien op uw bruiloft of speciale gelegenheid met de trouwkleding. De kleding voor uw hond is verkrijgbaar is diverse maten welke u .

JY-8S Digitale Versterking positie tester detector met CD display beton wapening scanner staal bar locator. Aan de te verlijmen bakstenen, de lijmmortels en de uitvoering worden speciale eisen gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts