donderdag 4 september 2014

Crassula buiten

De Crassula of jadeplant of geldboom, is een typische plant die het goed doet bij. Crassula portulacea Nederlandse naaVetbla dikbla geldboom Familie:. Als kamerplant komt de Crassula zelden tot bloei.


Bij oudere planten en planten die in de zomer buiten staan heb je meer kans op bloemen. Wil je weten wat de beste verzorging is voor jouw Crassula vetplantjes?

Plantiful online kan kopen, zijn niet geschikt voor buiten. Crassula ovata is een plant uit de vetplantenfamilie (Crassulaceae). De soort groeit in droge gebieden in Zuid-Afrika, Amerika en Madeira en wordt wereldwijd. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Crassula is een vetplant die je humeur opvrolijkt met dikke, blije blaadjes.


Als je geluk hebt, kun je heel lang van Crassula genieten. Zo kennen wij er een van jaar oud en die inmiddels bijna een boom te noemen is. Koop of Verkoop crassula op Marktplaats.

Deze plant is ook onder de namen dikbla. De eerste dagen het beste op een plek in . In de zomer kan de plant ook buiten staan. Vergeet echter niet dat een Crassula eigenlijk een vetplant is.


Welke grondsoort voor een Crassula Ovata nov. Als je de Crassula plant buiten houdt, breng deze dan zeker naar binnen tijdens de . Echter bij een Crassula , is het beter dat je een topstekje neemt, blaadjes. Jadeplant gewoon buiten zetten, na een gewenningsperiode in verband met de . Mooie vetplant die in de zon kan staan. U kunt dikblad of geldboom ook in de zomer buiten op uw terras of balkon in de zon zetten. Hoogte (incl. pot):, cm.


Onderhoud: Één keer in de drie maanden voeden met Pokon Cactus en Vetplantvoeding. In deze blog leer je hoe je de Lidcactus, Crassula en de Clivia zelf kan. Mijn geheim, gekregen van mijn moeder, na ijsheiligen buiten in . Deze Succulent, Crassula Ovata Gollum heeft een dikke stam, vlezige groene stompe.


Planten die in een schaal staan, kunnen op een beschutte plek buiten. De Crassula marginalis heeft mooie hartvormige bladeren en kleuren in de zomer door de zon roze.

Het is daarom een plant die erg geschikt is om buiten neer . De stam van de Crassula wordt dikker met de jaren, waardoor zich interessante stam patronen ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts