vrijdag 26 september 2014

Zweefalgen bestrijden met kopersulfaat

Hij vraagt aan mij hoeveel gram hij per . Middelen waarin deze metalen zitten werken over het algemeen snel. Kopersulfaat is een van diverse chemische stoffen die u gebruiken kunt voor de. Wat gebruikt men tegen mossen op het gazon bv. Dus helpt het preventief tegen algen en blauwalg problemen.


De meest voorkomende vorm van commercieel verkrijgbare koper is granulair kopersulfaat.

Dokter Ecologie verwondert zich over hoe natuur werkt. Hij helpt jou met al je vragen. Misschien dat deze uitleg mysterie van de wonderbaarlijke algen bestrijding oplost.


Ik ben geen fan van wondermiddeltjes omdat je nooit weet wat de bijeffecten . Voor de bestrijding van draadalgen staat u een aantal mogelijkheden ter. A) Op basis van kopersulfaat en of zinkoxide, B) op basis van pesticiden, op deze . Vervuiling Leysenven door algenbestrijding zwembad. Naast de bestrijding van algen met kopersulfaat werd het zwembad meermaals . Nu voor de winter heb ik daar kopersulfaat in gedaan 4gr.

Als het tegen de algen is, kun je beter de volgende keer natriumhypochloriet . Draadalgen bestrijden – draadalg verwijderen. Veel traditionele bestrijdingsmiddelen werken op basis van kopersulfaat. Wat is nu eigenlijk de beste manier van draadalgen bestrijden ? Zou ook toepasbaar zijn in vijvers, maar heb hier geen ervaring . Luisteraar Johny uit Limburg wil zijn vijver lenteklaar maken. Daarvoor wil hij onder andere weten hoe hij de algen in zijn vijver kan bestrijden. Algen behoren tot de groep van groene planten in het plantenrijk.


Let op met chemische algendoders, meestal zijn ze op basis van kopersulfaat , wat giftig. Dit doen wij aan de hand van een aantal hoogwaardige algenbestrijdingsproducten. Zo kun je blijven genieten van een heldere vijver in je tuin.


De vijver ziet het hele jaar al troebel van de algen , nu was mn ouders verteld dat dit op te lossen. Hoe kun je dit bestrijden ? Ga nu niet met allerlei poeders en kopersulfaten aan de gang, maar ververs je water regelmatig . Heeft iemand ervaring met het gebruik van kopersulfaat voor algenbestrijding in zwembadenWaar is dit product te verkrijgen. Dertig à twintig jaar geleden werd kopersulfaat vaak aangeraden om algen te bestrijden in siervijvers.


Hetzelfde product werd gebruikt als . Chemische middelen voor bestrijding van draadalgen in de vijver zijn volop verkrijgbaar op alle bekende verkoopadressen. Ze zijn verkrijgbaar als vloeistof,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts