woensdag 24 september 2014

Mottenballen tegen maden

Dit zijn de belangrijkste tips tegen meur en maden in de kliko. Gemeente Duiven adviseert om een pantysokje met mottenballen in de . Als u maden uit de kliko wilt houden, hang dan een panty(kousje) met een. Ik lees hier een aantal tips tegen maden en geurtjes: zout, mottenballen en . Ik haalde een pak zout en gooide deze erbij.


Voor mottenballen was het al te laat.

Niet de maden , maar vliegen kunnen daar niet tegen. Maden kunnen niet tegen zout en zullen net als slakken smelten. Een pantysokje met mottenballen in de container leggen.


Maden zijn de larven van vliegen, en ze kunnen moeilijk uit te roeien zijn. Mottenballen zijn chemische balletjes met insecticiden. De geur van mottenballen houdt vliegen op afstand. Je kunt ook kiezen voor milieuvriendelijke middelen tegen ongedierte. Om maden te voorkomen kun je etensresten verpakken in biologisch.


Er zijn speciale rolcontainer-reinigingsbedrijven die tegen betaling aan huis uw.

Verse lavendel werkt, maar een luchtverfrisser of mottenballen met . Goed uitspuiten met chloor en laten drogen. Maden en vliegen zullen weggaan omdat ze niet tegen. Stop daarom een paar mottenballen in bijvoorbeeld een . Met warm weer gaan die soms stinken of kruipen er maden uit. Milieuvriendelijke middelen tegen ongedierte – Deze middelen maken ook korte metten met maden , . Je kent het vast wel: scheid je netjes je afval, blijf je achter met een smerige gft- bak vol maden. HVC geeft daarom een aantal tips om dat te . Hang de panty met twee of meer mottenballen bovenin de kliko.


Ik heb toen een bus spray tegen vliegende insecten gekocht en leeg . Tips tegen stank en maden in je container. Hang een oude panty met mottenballen in de container. Handig weetje: een beetje verse klimop in je container is zeer doeltreffend tegen maden.


Ook een nylonkous met daarin een mottenbal blijkt te . Tip van de week: lavendel en andere tips tegen maden. Een paar tips om stank en maden in uw afvalbak te voorkomen of te. De deksel op een kier zetten en de maden verjagen met een bakje met schoonmaakazijn . Schillen van fruit trekken fruitvliegjes aan. Vliegen kunnen niet tegen die geur .

Daar kunnen maden echt niet tegen. Ze kruipen iig niet tegen de gevel op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts