woensdag 17 september 2014

Prunus haag

Met een laurierhaag ben je het hele jaar door zeker van een mooie volle en groene haag. Alle Laurier soorten vallen onder de wintergroene hagen. Portugese laurier haag heeft een stijlvolle uitstraling.


De prunus laurocerasus of laurierkers is een geliefde haagplant, waarvan de bladeren wel zo aan het keukenkruid doen denken, dat deze haag in de . Prunus lusitanica angustifolia syn.

Ik beschrijf drie soorten, die allen bloeien met . De Laurier, of prunus laurocerasus, niet voor in de soep, wel voor in een wat grotere tuin. Toch kan hij ook fraai als losse struik toegepast worden. GreenSales is groothandel en leverancier op het gebied van kant en klaar hagen.


Ook worden er snoeivormen . In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag , zorgt . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

De hoogte na jaar is m. Het verschil met de normale lauriersoorten . Deze plant is goed winterhard. Hij komt wat gewoontjes over, maar de laurierkers wordt regelmatig als haag gebruikt. De laurierkers of paplaurier is weerbestendig, het hele jaar door groen en . Wij bieden de portugese laurier aan als goedkope haagplant. Dit is een groenblijvende haagplant.


Glimmend groen blad met iets rode hoofdnerf. Witte, opstaande bloemtrossen . Er zijn verschillende rassen. Knip in juni de haag rondom . Nu te koop bij Royal hedge.


Het is leerachtig, glanzend en daardoor erg . Budgetplant, dat u vast een geschikte laurierkers vindt om u haag mee te creëren. PLANT NU REEDS EEN GROENBLIJVENDE HAAG. EXTRA KWALITEIT - VOORDELIGE PRIJS.

Laurierhaag is een groenblijvende haag waar je het hele jaar van kunt genieten. Bestel direct op Haag -Planten. QuickHedge is een in één dag te plaatsen. Let op: Kraantje benodigd. De bladeren zijn klein en donkergroen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts