donderdag 4 september 2014

Rode peper plant overwinteren

Wat niet iedereen weet, is het feit dat de chilipeperplant eigenlijk een meerjarige plant is. Wanneer de planten binnenshuis overwinteren , . Ik wil dit jaar proberen een paar peperplanten te laten overwinteren. Kun je deze planten ook kot snoeien.


Nu peperzaadjes zaaien, of in december? Paprika en peper overwinteren ?

In huis is het altijd lekker warm, dus geen enkel probleem om de overgebleven peperplanten uit de kas, of tuin naar binnen te . De zoete paprika en hete peper zijn plantkundig gezien hetzelfde. Spaanse peper en cayennepeper, rawit, soms nog aangevuld. Je kunt peperplanten dus als kuipplant binnenshuis overwinteren. Teelt tips voor spaanse pepers in de moestuin. Heeft er iemand ervaring met het overwinteren van pepers (chili)?


Doorbloeiende plant als kamerplant posts mrt. Mijn rocoto pepers binnengehaald posts okt.

Rode pepers posts okt. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Peper-Piment-d-Espelette-plant. Het overwinteren is de eerste winter totaal mislukt omdat ik het achteraf gezien niet. Chilipepers (Het geslacht Capsicum) zijn meerjarige kruidachtige planten die.


De wilde soorten hadden kleine ronde rode vruchtjes die omhoog staken. Landgoed ‘Bosch en Vaart’ za jul. Open tuin Grashoek za jul. Vooral in de winter kan het zijn dat je paprika of chili peper plant niet genoeg . Deze winter mijn rawit peper plant laten overwinteren.


Lees nu alle informatie over hoe je pepers moet zaaien, planten en oogsten. Maar je kan ze ook laten overwinteren. De rode peperbessen zijn voor iedere hobbykok een genot en zijn zeer pittig van smaak. Dus echt de hele winter sla oogsten van deze plant.


Knip een peperplant terug in de nazomer en laat hem binnen overwinteren. In de zomer kun je paprikazaadjes uit rijpe ( rode , gele enz) vruchten halen. De peper is meerderjarig en niet winterhard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts