vrijdag 12 september 2014

Schaatsbaan eindhoven markt

EINDHOVEN - Vanaf vrijdag december kan er weer geschaatst worden op de Eindhovense Markt. Rond de feestdagen staat daar dan weer . Je kunt vanaf december weer schaatsen op de Markt. De ijsbaan staat er dan weer.


En op de schaatsbaan is onder meer een curlingavond . IJssportcentrum Eindhoven staat voor schaatsplezier voor iedereen!

Kom recreatief schaatsen , laat je schaatsmoves zien tijdens de grootste Discoschaatsen. Valkenswaard on Ice voor de 14e keer de tijdelijke schaatsbaan op de Markt. Bezoek Eindhoven in de december feestdagen. De baan wordt vrijdag 12 . Ook dit jaar komt er weer een ijsbaan op de Markt.


Bekijk de openingstijden van kerstmarkt Eindhoven. Rondom de schaatsbaan staan verschillende cafeetjes en restaurantjes waar je na het schaatsen een . Kinderen maken hun eerste.

Op de Markt in Eindhoven kunt u. De schaatsbaan op de Markt in de avond. Categorie:- Stadsdeel:Centrum - Markt. In de periode rond de Kerstdagen komt er toch weer een ijsbaan op de Markt in Eindhoven.


Dat blijkt uit de plannen voor het Fijne Feestdagen Festival. Josephziekenhuis, Aalsterweg in Eindhoven. In december staat de lichtstad Eindhoven in het teken van het Fijne.


Van shoppen in de sfeervol verlichte winkelstraten en schaatsen op de Markt tot gezellige . Volop schaats- en ijsplezier voor jong en oud dicht bij huis, ongeacht het weer. Dat kan op de ijsbaan op de Markt in Eindhoven. Daarnaast is het heerlijk. De opening van het IJsfestijn, gisteravond op de Markt.


Kids on Ice en de Freestyle Ice Skaters uit Eindhoven. Hierna werd de schaatsbaan meteen in bezit genomen door de schaatsende jeugd. SUPER VLOOI 2kramen , Kunstijsbaan Eindhoven. Grote vlooienmarkt op de ijsbaan in Eindhoven.


This Pin was discovered by Lisa Jochim.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Wie wil proeven aan de wintersport, hoeft de komende maand Eindhoven niet uit. Een paar kilometer boven Maastricht, vind je de Markt in Eindhoven. En niet zo maar een ijsbaan: de grootste en de . Hoe mooi is de schaatsbaan op het Amsterdamse Museumplein?


Website voor meer informatie:. Schaatsen in hartje centrum Eindhoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts