donderdag 25 september 2014

Monstera deliciosa kopen

Heb je niet zulke groene vingers? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op voorraad.


De Gatenplant , zo wordt deze kamerplant in het Nederlands genoemd. Deze planten zie je overal terug in de zuid amerikaanse regenwouden.

Deze rakkers klimmen tegen elke rots of boom op! Het is een kruipende klimplant, die van nature voorkomt in . Alfredo is een pro in het . De plant kan een allergische reactie veroorzaken als je allergisch of extra gevoelig bent. MONSTERA Potplant , Gatenplant.


Tegenwoordig beschouwt men het houden van een grote kamerplant juist als zeer trendy. De frisse groene bladeren geven mooi… Meer.

Monstera Deliciosa Bont medium. De zaden worden verzonden in potgrond. Sommige zaden zijn al aan het kiemen. Plaats de zaden ongeveer . Kamerplanten die weinig onderhoud vragen en eenvoudig te houden zijn in de huiskamer.


Maar deze plant kan ook goed tegen wat drogere lucht. Ze komt oorspronkelijk uit de tropen en . Waterbehoefte : Spaarzaam tijdens winter, vochtig tijdens zomer. Je kunt de bladeren ook los kopen bij de bloemist. Alleen de bladeren in een glazen vaas staan . Een tropische klimmer die het prachtig doet in uw warme huiskamer! Het kan niet groen genoeg dit jaar!


Hij maakt deel uit van de Aracea en is nauw verwant met . En dat is zoveel leuker dan een kant en klare plant kopen ! Eenvoudig online bestellen.

NIEUW - Zeldzame verschijning in de jungletuin of huiskamer, prachtig bont blad met gaten. Spring naar Wat is de philodendron voor plant ? Ze worden dikwijls als kamerplant gehouden,. Combineer planten met een uitgesproken bladvorm, zoals de gatenplant of de.


Vaak groeien deze planten, zoals de gatenplant ( monstera ) in de natuur op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts