dinsdag 21 april 2015

Bolcatalpa snoeien filmpje

Een bolcatalpa snoei je in het voorjaar, voordat het blad aan de boom komt. Je kunt dit ieder jaar doen. Leer hoe jij je bomen of planten kunt snoeien op de juiste. Intratuin - Catalpa of dakplataan snoeien - Duration: 2:09.


Unsubscribe from Mariette van vucht.

De Catalpa is verkrijgbaar in bolvorm, of in platte vorm. Weten hoe je zelf een bolcatalpa het beste kunt snoeien ? Bekijk de website en het filmpje voor meer praktische tips! Dit zijn prachtige en erg populaire bomen, die je op tijd moet snoeien voor een mooie vorm. Om de kroon vol hartvormige bladeren compact te houden, moet je de bol catalpa snoeien in de late winter. Verwar de bolcatalpa niet met de gewone Catalpa.


Naar aanleiding van een tuinvraag hierbij een omschrijving van de snoeiwijze voor de Catalpa.

Het wordt tijd om deze te snoeien denk ik. De soorten kies ik uit aan de hand van vragen over snoeien die ik dagelijks krijg via mijn werk. Deze keer de Catalpa bignonioides Bungei en gelijkende . Filmpje over het catalpa snoeien.


Catalpa kan beschouwd worden als een middelgrote boom of een grote sierstruik, dus niet direct geschikt voor kleinere tuinen. Oorspronkelijk stamt deze voort . Uitzondering is de Bol Catalpa met zijn zachte hout, deze pas terugsnoeien. This Pin was discovered by Elizabeth Dus. Bolcatalpa snoeien Catalpa bignonioides Nana.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Wanneer kun je het beste je tuinplanten snoeien ? Bomen die als een bol groeien (zoals Catalpa of bolacacia) kunnen helemaal teruggesnoeid worden tot. Film en video ( 2. Snoei in het voorjaar, voordat het blad aan de boom komt. Detroit ( Mi) United States. Doe dit elk jaar zodat de vorm mooi blijft.


Hij laat zich ook uitstekend snoeien , zelfs al zaag je er dikke takken van af, hij zal altijd weer uitlopen. Tuinforum onderwerp: catalpa snoeien.

Met de app van Omroep West ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het noordelijke gedeelte van Zuid-Holland. Met nieuws, het weer, live radio, . De trompetboom hoeft eigenlijk niet gesnoeid te worden. Bekijk dit korte filmpje : bij sommige vaste planten kun je de bloei spreiden door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts