donderdag 16 april 2015

Gasslang fornuis

Een gasslang kan uitdrogen en scheurtjes vertonen. Controleer daarom regelmatig de gasslang van je fornuis. In dit stappenplan zie je hoe je deze vervangt.


Je sluit hem aan op je gastoevoer, zodat je jouw fornuis of kookplaat voorziet van gas . De Plieger RVS gasslang met een lengte 120cm heeft een aansluiting van M24x1.

Wanneer u niet omkijkt naar de gasslang , bestaat de kans op gevaarlijke . Wilt u (zelf) uw inbouw gasfornuis aansluiten? Gasslang om een fornuis aan te sluiten. Bekijk snel hoe u veilig de flexibele gasslang op de gaskookplaat aansluit!


De gasslang heeft de standaard Nederlandse maat m24. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Vervang tijdig de gasslang van uw fornuis !

Wist u dat de meeste fornuizen zijn aangesloten op het gasnet met behulp van een rubberen gasslang ? Wordt volgende week gebracht maar ik moet het zelf op het gas aansluiten. Heb alvast een nieuwe gasslang. Op de gasslang van het gasfornuis in de keuken staat een datum.


Wat betekent deze en wanneer moet ik de gasslang vervangen? Ik heb via wehkamp een fornuis gekocht, bij de gamma een gasslang gekocht, maar achterop het fornuis past de slang niet, de aansluiting op . Heb je geen gastape nodig bij de koppeling tussen fornuis en gasaansluiting? Koop of Verkoop gasslang op Marktplaats. Heb zelf een andere fornuis ! Het grootste assortiment Fornuis -accessoires vind je online bij MediaMarkt of in. Bonfix RVS gasslang Mflexibel 100cm.


Ideaal wanneer je een nieuw gasfornuis hebt aangeschaft of de oude gasslang aan vervanging toe is. M-system fornuis MFT-IX. Deze slang heeft een Mdraadaansluiting en past op . Ik wil graag de oude gasslang verwijderen van de gaspijp en fornuis en deze laten vervangen door een door jullie nieuwe meegebrachte gasslang.

Bij het aansluiten van een gasslang komen een aantal dingen. Rubber gasslangen zijn geschikt voor mobiele apparaten, zoals een losstaand fornuis of gaskomfoor. De slang moet altijd toegankelijk . Sluit eenvoudig en veilig uw Smeg gasfornuis aan met onze overzichtelijke uitleg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts