vrijdag 3 april 2015

Hottub huren rotterdam

Huur vanaf € 6- per dag. Hottub verhuur bij Ticra Buiten leven. Bekijk ook onze hottub verhuur aanbiedingen.


Vaar midden in de winter op een meer of rivier . De HotTug is een houtgestookte hot tub waarmee je kunt varen en een tug ( sleepboot). Welvaere maakt het mogelijk.

Luxueuze producten vervaardigd in huis, te zien in de grootste wellness showroom van Nederland! Wilt u een spa, jacuzzi of een hot tub huren ? Rotterdam en IJlst, maar ook in Londen en Kopenhagen. Wij bieden u de laagste prijsgarantie al vanaf euro per dag! Een breed assortiment aan wellness producten, . De hottub is een houtgestookt buitenbad waar heel het gezin van kan genieten.


Het water wordt op temperatuur gebracht met een houtkachel, de houtkachel . Een mobiele hottub huren voor uw feestje, familieweekend of evenement?

De hottubs van Tubtoyou: een ludieke attractie en eyecather voor elke gelegenheid! Eigen drank meenemen is niet toegestaan, . Wij vragen een borg van € 45- bij de huur van de hottub. Heb je niet zo veel gel dan kun je de HotTug ook huren. Met de HotTug kun je tussen de en 8 . Een hottub in de rivier dus, het lijkt onwerkelijk, maar niets is minder waar.


Zo is de HotTug nu ook te huren bij het viersterrenhotel The . Nice house with big garden and hot tub. En de hottub stond zelfs al verwarmd voor ons klaar, echt genieten! Vul het formulier (hieronder vermeldt) in of neem contact op met . Werelds eerste houtgestookte hot tub waarmee je kunt varen ofwel een sleepboot. Trekkershut te huur op natuurcamping.


De varende hot tub is geschikt voor 6-personen. Dit is de plek waar je de Varende jacuzzi kunt huren vanaf € 139. Familie Molenaar biedt kamers te huur aan op basis van logies met ontbijt.


Inmiddels is het varende bad op verschillende plekken in Europa te huur. U overnacht in een vrijstaand houten huisje met fantastische Hot Tub en.

Henny en Piet hadden ervoor gezorgd dat de Hot Tub al voorverwarmd was en we . Je hele vriendengroep kan mee want je kunt met tot wel acht . Om het plaatje compleet te maken huur dan onze sauna of hottub erbij. Voor een langer verblijf verhuren wij ook seizoen- en jaarplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts