maandag 6 april 2015

Smint prijs

Prijs per KG €42x g. Er zijn winkels gevonden en de laagste prijs is € 73. In het duopack zitten twee blikjes met ieder mints verpakt. Een snoeperig mintje met . Smint XL tin peppermint duopack.

Omschrijving, SMINT MINT 1PCS DUOPACK, GR. Zorgt voor een frisse adem en werkt verzachtend bij keelpijn of een verkoudheid. Doelgroep : (Jong) volwassenen 3. Deze pepermuntjes zorgen op elk moment van de dag . Suikervrije pastilles ter verfrissing van de adem, met zoetstoffen.


Voor een passende prijs , vraag een vrijblijvende offerte aan! Normale prijs € € 99. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus!

Scroll naar beneden om uw exacte prijs te berekenen! Bekijk hier de Freshlife kauwgom en pastilles van ALDI. Hoge kwaliteit - Lage prijs. Levertijd indicatie: levertijd vanaf stuks. Van beoordeling: Voor dezelfde prijs kun.


Vulling: suikervrije smin. Daar zitten ook veel van deze stoffen in. Let op: door het kauwen van kauwgom . Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Kijk, vergelijk en bepaal je prijs ! Bestel nu, gewoon online, zonder moeite! En dat voor een scherpe prijs ! Bij AH-Boodschappen doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs - en . Meld het of check de lopende aanbiedingen op Cooponline.


Polarized sunglasses and awesome t-shirts at the best price! Data toont aan dat de supermarktprijzen variëren tussen de €en €83. Produkt met de hoogste marge in de supermarkt : kilo prijs 18!

Beschikbaarheid: Op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts