woensdag 29 april 2015

Draadalgen in aquarium

Heb je last van draadalg in je aquarium ? Met deze strategie maak je snel hard korte metten met deze alg! Ontdek hier hoe je de draadalg. Draadalg is een indicatie van goede kwaliteit water.


Alleen heb je er niets aan als je aquarium overwoekerd is.

Lees hoe je draadalg moet bestrijden! Elke week trek ik er weer hele bossen uit en het blijft maar terugkomen. Ik heb geprobeerd om mijn lampen naar . Zit je met veel draadalg in je aquarium waar je maar niet vanaf geraakt?


Last van draadalg in je aquarium ? Ook kunnen we vissen in het aquarium zetten die algen eten zoals veel . Bij een net-opgestart aquarium ontstaan er vaak algen omdat de balans van het water. Hoe voorkom en bestrijd je draadalg in je aquarium ?

In deze video geven we je handige tips om deze. Algemeen wordt aangenomen dat draadalgen een teken zijn dat het water in uw aquarium van goede kwaliteit is, toch zijn ze niet mooi en . Wanneer je draadalg in je aquarium hebt, mag je eigenlijk heel blij zijn! Decoratiemateriaal en aquariumplanten kunnen helemaal verstrikt raken in deze. De oorzaken zijn voor de meeste draadalgen dezelfde, . Er bestaat vermoedelijk geen enkel aquarium zonder algen. Het mechanisch verwijderen van algen is vooral van toepassing op blauwe algen, draadalgen en bruine algen, die relatief eenvoudig uit het aquarium gehaald . Het gebruik van zinkoxide als middel tegen ( draad)algen.


Als het witte poeder werkt in de vijver, zal het ook wel werken in een aquarium. Hoe komt het, maar vooral, hoe komt u (op biologische wijze) van draadalg af? In een testopstelling met een aquarium hebben we wat kunstmest toegevoegd. Maar de oorzaken zijn voor de meeste draadalgen hetzelfde.


CObepaalde hoeken van je aquarium niet. Colombo Algisin is ideaal tegen draadalgen in uw vijver. En wat sporen van de bruine alg :x.


Mijn locale aquarium speciaalzaak heeft . De alg waar ik in een aquarium last van ha was draadalg.

Meer of minder licht mocht niet helpen, meer snelgroeiende planten bood ook . Is niet helemaal duidelijk wat voor u het beste is ? Binnen enkele dagen 1 van uw draadalgen af! Groene algen ( draadalgen ) tonen verschillende groeivormen. Hier de opstelling met nog wat alg die ik van de achterwand van het aquarium had gehaald om te kunnen zien wat er met de draadalgen gebeurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts