woensdag 15 april 2015

Sedum cassette prijs

Prijs is vanaf en per m kies de juiste prijs bij uw bestelhoeveelheid! Aflevergewicht per rol is daarom maar. De voorgekweekte cassettes.


Met dit pakket kan je zelf een groendak . Sedum Cassettes Easygroen.

Als je eenvoudig zelf een groendak wil aanleggen, dan kan je gebruik maken van een sedum cassette pakket. Ons unieke sedum 1systeem is geschikt voor platte en schuine daken. Het Mobiroof systeem bestaat uit cassettes van gerecycled niet-toxisch polypropyleen. Bij gespecialiseerde bedrijven zijn zogenoemde sedum cassettes te kopen, die je zelf op. De prijs voor een extensief groendak ligt gemiddeld rond € m2.


Een sedum cassette is een mat waarin verschillende soorten sedum plantjes zitten.

Meestal zijn dit tot soorten. Deze cassette kun je kant en klaar plaatsen, . De modulaire cassette is gemakkellijk hanteerbaar en zeer eenvoudig te plaatsen. De kant en klaar cassette is voorzien van speciaal substraat en 6-verschillende sedum soorten.


MobiRoof is eenvoudig aan te brengen door de cassettes aan . Vind sedum op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Begroeid met tot soorten sedum ontwikkeld in een speciaal mineraal substraat. Prijs per m² boven winkelwagen is vanaf 1m².


Voordat je sedum gaat kopen voor een groendak moet je besluiten hoe je het dak wil. De gekozen methode van aanleg (zaaien, stekken, matten of cassettes ). Helaas hebben wij niets gevonden voor sedum cassette. Ook wanneer het onderhoud niet bij u komt te liggen, zal men het op prijs.


Bij ons heeft u niet alleen de beste kwaliteit, maar bieden ook de beste prijs garantie.

Een dak met sedum erop is onderhoudsvriendelijk als deze bodem bedekkend. Mobiroof is een systeem met sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Geef hieronder het aantal producten in . Eenvoudige sedummatten zijn er al vanaf € 1- per vierkante meter.


Ideaal voor platte daken van woningen tuinhuisjes, garages, . Maar daar zit dan vaak al de . Complete pakketten, prijs is ook afhankelijk van de mate van helling van het dak. Een groendak biedt heel wat voordelen, zoals thermische en akoestische isolatie, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts