dinsdag 7 april 2015

Scindapsus pictus stekken

Ik laat je zien hoe je hem verzorgt en geef je een . Niet voor niets heb ik drie (!) verschillende “soorten” op . Deze stek zal uitgroeien tot nieuwe plant. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Ik heb al heel wat stekken van deze plant weggegeven.


Het is een makkelijke plant.

De Epipremnum is heel eenvoudig te vermeerderen door middel van het stekken van kopstekjes. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Nog een leuke hangplant, de scindapus pictus.


Scindapsus Pictus stekken plant kamerplant. De plant heeft zilvergroene bladeren en zilvere vlekjes. Niet te nat, niet in direct zonlicht.


De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld .

De leukste manier om nieuwe planten te groeien! Geüpload door Mooiwatplantendoen. Maxim Hartman, vrouwen- en plantenliefhebber, licht de komende weken woonplanten uit, waarmee. Het bleek net als bij de Monstera heel . Deze plant doet het bijna altijd in de huiskamer of in een . Minimum ranklengte, cm.


Zorg ervoor dat je teminste een . Stenolobum is a gorgeous self heading variety of . Het stekken van deze plant verloopt nog gemakkelijker dan menig . Omschrijving: Hangpot stekken P. Mijn kamerplanten hadden dringend aandacht nodig. Een aantal planten werd te groot voor de pot, of stond in uitgemergelde potgrond. Dan kunt u jonge stekken nemen en zullen deze in een potje met water gemakkelijk wortels vormen. Net als bij de Pilea maak je van de erwtenplant makkelijk stekjes. Knip gewoon een stengel af.


Er moet vaak gesproeid worden. Vermeerdering: door kopstekken. Why are my orchid leaves turning yellow?


If your bottom orchid leaf has turned yellow it does not necessarily mean your orchid is sick or dying.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts