donderdag 23 april 2015

Zamioculcas gaat hangen

Gaan deze hangen omdat ze te lang worden en u vind dit niet mooi plaats deze . De zamioculcas is een prachtige verschijning, met zijn glanzende. Als de stengels al te zeer gaan hangen moet je de plant wat lichter zetten . Heb hier een grote zamioculcas. Doet het op zich erg goe maar de takken gaan erggg hangen , met .

Dan sterven ze ook langzaam af. Hij is uitgegroeid tot één van de populairste en makkelijkst te verzorgen kamerplanten. Oh this plant makes me so happy, the Zamioculcas.


Sleeping beauty: de kamerplant die gaat slapen. Ik heb een zamioculcas gekregen voor mijn verjaardag. Enkel als de bladeren wat beginnen hangen , moet u de plant wateren.


Als de planten te weinig water krijgen, zullen ze dat zelf aangeven door slap te gaan hangen of door krullende bladeren. Laat je kamerplant zijn blad hangen ?

Dan krijgt hij te veel of te weinig water. Voel met je vingers even aan de potgrond en je weet het zo. Maar als hij met zijn “voeten” in het water komt te staan dan gaat hij dood. Een goede match met… Bekijk alle matchende potten. Die is nog makkelijker en gaat minder snel slap hangen.


Zamioculcas is heel makkelijk te verzorgen en ziet er nog stijlvol uit ook. Wedden dat niemand deze hangen heeft? Dit is een Niet (zo snel) dood te krijgen!


En inderdaa elke keer als hij gaat hangen komt ie er weer bovenop! Watergeven aan de Medinilla is relatief makkelijk: wanneer de bladeren slap gaan hangen heeft de plant water nodig. Als u vervolgens water heeft gegeven zal . Bij zwoele temperaturen gaat hij namelijk graag op vakantie naar je terras.


Op te hangen voor een trendy deco, ideaal voor planten met afhangende bladeren. Gaat u verder met een bezoek aan onze website door bijvoorbeeld naar beneden . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Maar bij gebrek aan aandacht laten ze dat direct merken door de bladeren slap te laten hangen.

Eigenlijk kan er weinig mis gaan bij de verzorging van Zamioculcas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts