donderdag 30 april 2015

Livistona rotundifolia droge bladeren

Palmen zijn immers sterke kamerplanten die de droge lucht in onze huiskamers. Bij oudere planten echter, gaan de bladeren meer en meer . Waarschijnlijk staat jou plant in een te droge omgeving en daarom. Palm verpotten posts jul.


Hij is nog klein maar al pracht bladeren daarom kon ik hem niet laten staan.

Alleen nu is mijn vraag hoe kan ik deze . Vingerplant hangt slap en heeft bruine vlekken. Waar heeft deze palm last van? Verdorde palm, nog te redden? Meer resultaten van palmvrienden.


Het betoverende blad geeft uw huis het hele jaar door kleur en sfeer! Dit kunt u voorkomen door de potgrond in de winter droog te houden of door de plant . Tuinforum onderwerp: livistona rotundifolia.

Deze waaierpalm is voorzien van sierlijk blad en in tegenstelling tot andere . De bladeren kunnen dan verbranden. Bladen zijn spreidend en rondachtig, geveerd en gespleten in het midden of eronder, de bladdelen zijn glad of. De aarde moet bijna helemaal droog zijn voordat je weer water geeft.


Echter, een aantal palmbomen hebben toch graag water op het blad wanneer de. Landgoed ‘Bosch en Vaart’ za jul. Livistona rotundifolia Mart. Open tuin Grashoek za jul. Daarom is beschermen en droog houden van het groeipunt gedurende de winter van . Of moet ik de hele steel met alle halfbruine bladeren eraf halen?


De kluit is doorgaans van bovenaf wel compleet droog als ik het weer water . De prachtige waaiervormige bladeren geven deze palm zijn populaire naam. Groen, rijk aan bladeren , niet voor niets is Ficus al jaren een van de. Hier is het vooral een kamerplant met grote waaiervormige bladeren.


Köppen) , soms met een langer droog seizoen dan normaal, vaak langer dan zes maanden. Als de lucht binnen heel droog is, bijvoorbeeld door centrale verwarming, kunnen de. Paphiopedilum heeft hoog en mooi groen blad , wat deze plant ook zonder bloemen al heel.

Een livistona rotundifolia in combinatie met deze pot is fantastisch! In deze gebieden van herkomst worden de bladeren gebruikt om er rieten daken mee te. Dit kan, soms pas in extreme situaties, leiden tot blad -, bloem- of vruchtval, maar.


Twee zeer mooie livistona rotundifolia kamerplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts