woensdag 22 april 2015

Stofafzuigslang

U kunt voorkomen dat u een schok krijgt als u met de schuurmachine bezig bent geweest. Stofafzuigslang mm net verloopmoffen in lengtes leverbaar. Lengte: - - of meter.


De uitwendige diameter van de aansluiting is 58mm Afzuiger: . Koop met zekerheid voor de beste prijs! Deze slang is geschikt voor het aansluiten van een stofzuiger op de tegelfrees.

Veilig betalen, snelle levering en scherpe prijzen. Stof afzuigslang voor schuurmachine, muurzaag, zaagmachine en slijptol mm doorsnede van meter, 2- van meter, 3- van 11 . Specificaties: Buitenmaat. Hard plastic wartel geschikt voor Bosch VS-7 Bosch VS-3 Bosch VS-20 Bosch VS-3 Bosch VS-8 Bosch VS-8 Rowenta RB-3 Bosch VS-64. Voor 12:is morgen gelever indien op voorraad.


Afzonderlijke stofslang bestemd voor elektrische schuurmachines. U heeft geen producten om te vergelijken. Levertijd: Voor 17:bestel morgen in huis.

Sorteer op: Titel A - Z, Titel Z - A, Datum nieuw - oud . Schrijf de eerste review van dit product. Website fabrikant: Toon website. Minimale order hoeveelheid: ST.


Beschikbaarheid: Niet op . Diameter Ø (lengte), : 52mm (meter). De kleine industriële stofzuiger is . Goede service en garantie. Voor 22:bestel morgen in huis! STOFZUIGADAPTER M16x0MM DUSTEC.


Garantie: jaar fabrieksgarantie. MIRKA Adapter voor aansluiting van een stofzuigerslang met een stofzuiger. Deze adapter beschikt over een 50mm mof voor de verbinding met de stofzuiger en . STOFAFZUIGSLANG POLYURETH INW 102MM U171. Hartwijk biedt u een aanbod van meer dan 30. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Passend op Makita Model: 440.

Geen verzendkosten vanaf 1euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts