woensdag 11 november 2015

Balkonton zelf maken

Maar je kunt hem ook zelf maken. Dat is goedkoper en 1 leuker. Met een wormenbak maak je snel en reukloos compost van je GFT afval, ook in de stad of met een klein balkonnetje.


Onze wormenhotels zijn vaak ook als . Op een oppervlak van minder dan twee stoeptegels kweek je planten en composteer je je eigen GFT.

Je composteert je eigen GFT, helpt de bijen en plukt er zelf de vruchten van! Losse wormen voor gebruik in de Balkon ton. Leer zelf je eigen wormen compost te maken. Super eenvoudig en snel starten met je eigen. Wat doe jij met jouw groente en fruit afval?


Zelf zet ik mijn wormenbak binnen in de winter maar praktisch is dat. De balkonton is een innovatief systeem, een combinatie van een verticale.

De buis kan ook volledig worden geopend om ze leeg te maken of te . Ontdek hoe leuk het is zelf planten te kweken met hulp van je eigen afval. Wormen kweken is niet heel moeilijk en zelfs leuk om te doen. Balkonton of een Wormentoren een handig . Maak compost van je keukenafval, zelfs wanneer je alleen een klein balkon of stadstuintje bezit! Het maken van compost kan eenvoudig en geurloos. Je kunt hem zelf maken in een workshop, of kant en klaar kopen.


You can make the balkonton or ready to buy in the store. Je kunt de balkonton zelf maken of kant en klaar kopen in de winkel. Die wormen maken dan compost van het GFTafval en die compost . We maken de steden groener, verminderen de afvalstroom en leren kinderen hoe leuk het is zelf biologische . Met de lente in de lucht begint het superbellen seizoen, maar gaan ook de vingers kriebelen om het balkon gezellig te maken.


Wij gaan na de zomer verhuizen . Bij wie kan ik zelf een wormenhotel laten maken ? Stichting Buurtcompost, Peter Jan Brouwer en Arie van Ziel: . Maak een balkonton en begin je eigen verticale moestuin.

Zelf compost maken verkleint de afvalberg en levert gratis plantenvoeding op. Bovendien kan zelf composteren overal. Met de website maken we het consumenten makkelijk zelf aan de slag te gaan en leveren . Bezoek aan de openmiddag . Je kunt een wormenhotel zelf maken , zegt Laarakker, maar dat ziet er niet zo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts