donderdag 12 november 2015

Smoby friends speelhuis

Met dit speelhuisje in je tuin beleven kinderen urenlang speelplezier: de luikjes open en toe doen, iets klaarmaken in het keukentje met de keukenaccessoires, . Een verschuifbare tafel met 2 . Speelhuisje smoby jura lodge met een origineel design waar kinderen van houden. Je eigen plek om leuk te spelen met je vriendjes of om jezelf even terug te trekken en . Je vindt hier duizenden zoekertjes met speelgoed.

Voor kinderen van alle leeftijden. En je kan hier ook alles aanbieden waar je eigen . Speel in je eigen speelhuis en kook in de buitenkeuken de heerlijkste maaltijden! Aan de achterkant een uitgang waar je doorheen kunt . Het speelhuis is groot genoeg om met meerdere kinderen tegelijk samen te spelen. Kinderen hebben plezier met spelen en zich te verstoppen!


Het kleurrijke speelhuis is mooi afgewerkt en biedt speelgelegenheid aan wel 5 . Friends - Speelhuis - Overzicht.

Laagste prijs €28bij Alternate. Wat anderen zeggen over Alternate:. Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons. Schrijf de eerste beoordeling van dit product.


De kinderen hebben huizen met huisnummers gemaakt en daar zitten dozen achter geplakt. Mogelijkheden: op de goede volgorde zetten, rij met even en . Smoby Speelhuis Neo Floralie. Van electronische deurbel tot een gezellige picknicktafel om aan te eten.


Children will have pleasure to play and to hide! Het huis is heel ruim en hoog van binnen voor nog meer speelplezier. Uitgevoerd in vrolijke kleuren.


Een huisje voor jou en je vriendjes . Is dit niet de handleiding . Gezellig huis met een tuintje, deurtje met brievenbus en een elektronische deurbel (excl. batterijen). PROMO: Carento dining chair charcoal aluminium-olefin dark grey bekleding. Leuk buiten spelen in je SMOBY speelhuisje of aan de picknicktafel.

Of maar glijden op de SMOBY glijbaan. Dit Bloemenhuis is een echte topper en heeft een zeer rijke . Onze dochter wordt januari jaar. Voor een Speelhuis of ander Speeltoestellen ga je naar Speeltoestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts