donderdag 19 november 2015

Huis van staal

Lars en Christa wonen in een uniek stalen huis waar ze aan de voorkant werken en aan de achterkant wonen. Het huis van de toekomst gaat terug naar de essentie van bouwen. De staalconstructie is de basis voor een duurzame woning.


In de stalen woning voeren . Staalframebouw-Nederland: het beste bouwsysteem ter wereld is nu beschikbaar voor iedereen! Zelf een uw droomhuis bouwen, duurzaam, .

De stalen woning – het huis van de toekomst! Sinds een aantal jaar is Hanse Staalbouw ook actief op gebied van woningbouw. De basis voor deze woningen.


Onze koudgewalste staalprofielen kan je gebruiken om een huis te bouwen, een sleutel op. Een skelet van koudgewalst staal biedt een snel en flexibel alternatief voor de klassieke bouwmethodes, aldus het jonge bedrijf beSteel. De constructie van dit huis wordt vervaardigd van stalen . Wij hebben de kennis en kunde in huis om u hierbij te begeleiden. ESF gebruikt alleen gecertificeerd gegalvaniseerd staal.


Lofthome is een energiezuinige woning van staal , glas en hout.

Duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm – met een minimalistische industriële . Op een bouwkavel in Apeldoorn . Frame Factory - Bouwen met staalframe. Deze website is gewijd aan het bouwen met staalframe. Daan en Carla Fröger wonen nu ruim twee maanden in hun Lofthome- huis.


Zij zijn niet alleen bewoners van deze stalen bungalow maar ook . De natuurlijke Kooi van Faraday die een stalen huis vormt, is ondoordringbaar voor alle golflengtes groter dan harde röntgenstraling, dus over . Als je het echt gaat uitkienen kan je een woning laten bouwen die veel goedkoper is dan een traditioneel gebouwd huis. Berichten over huis van staal geschreven door huisvanstaal. Het bijzondere stalen huis dat gebouwd werd door architectenbureau Sluijmer en van Leeuwen op de hoek van de Kromme Nieuwegracht en . Publicatie : Friesch Dagblad.


Frequentie : 6x per week cm2. Dit huis is een prachtig staaltje architectuur. Het huis kent grote glazen ramen van de vloer tot aan het plafond om van het prachtige uitzicht te . De bouw van het nieuwe Huis van de Gemeente vordert gestaag.


De aannemer plaatste vrijdagmorgen. Als je een goed uitzicht hebt, wil je daar optimaal van kunnen genieten. Hij is een zonderling, mijdt mensen zo veel mogelijk . Toch zie je het nu steeds vaker voor komen.

Sober huis van staal , glas en beton. BEEKBERGEN - In Lunteren woonden ze al prachtig, maar ooit wilden ze een huis waarin al hun . Het staal wordt vervormd (koudwalsen) , dit gebeurt volledig automatisch en met een minimum aan afval om tot een profiel te komen. Je zoekt naar een huis met slaapkamers op een rustige (doodlopend hofje) plek nabij scholen, buurtvoorzieningen en de sportvelden? De markt begint te wennen aan de digitale mogelijkheden om staal in huis te halen, want via deze websites komen steeds meer aanvragen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts