woensdag 11 november 2015

Lunchbots nederland

Deze rvs broodtrommel is de ideale vervanging van de plastic lunchbox. LunchBots zijn een gezond alternatief voor plastic broodtrommels. Gratis verzending in Nederland boven € 75.


Een handig trommeltje om mee te nemen naar school of juist voor . Lunchbots Bento trio nu ook met verwijderbare kleuren cover.

Pakketten worden verzonden via Post NL en betalingen lopen veilig via . Mooie lunchtrommel van lunchbots. In goede, gebruikte staat. Zelf nieuw gekocht bij green jump. Ik heb er twee (foto van de tweede volgt nog).


In Nederland zijn wij opgegroeid met de oer-Hollandse broodtrommel en plastic bakjes. Handig, maar niet geschikt voor healthy foo zeker geen lust voor het .

Ik mag namelijk een lunchbots trommel en drinkbeker weggeven. België ontdekken, de Nederlandse zijn soms heel veraf. Een warme of koude lunch meenemen?


Dit is een voedselcontainer thermos waarin uw . Ben je op zoek naar Aanbiedingen van Degroenebuik. Sfeer verlichting voor je binnenhuis kopen? Bekijk stoere hanglampen, plafondlampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen . De producten van Ekobaby worden bedacht en ontwikkeld in Nederland.


Voor kinderen op school of onderweg. De lunchbots is verkrijgbaar bij onder andere Greenjump of bij De Groene Buik. Op Nederlandse scholen is het de gewoonte om halverwege de. Grootste groene gids van Nederland.


Of heb je interesse om te bloggen? Stuur een mailtje of bel even: . Dit is in Nederland het meest voor de hand liggend om mee te geven en is ook heel . Maandagochtend … alleen thuis.

Op zich niet zo verwonderlijk, de scholen zijn natuurlijk weer begonnen, maar ik besef mij . En op de grote website Eetpaleo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts