vrijdag 20 november 2015

Schommel rekstok ringen

De trapeze schommel wordt inclusief ophangtouwen en metalen ringen voor bevestiging geleverd. De rekstok doet wat die moet doen. KBT ringtrapeze hout met metalen ringen rood. Schommel ringenset rekstok - set.


TOP buitenspeelgoed heeft ook trapezes, ringen en rekstokken.

Trapeze rekstok met gymringen. Houten turnringen voor aan de schommel. We leveren houten, kunstof of metalen ringen voor aan de schommel. Ondek de vele mogelijkheden, en het biedt uren speelplezier.


Hieronder vindt u ons assortiment schommelringen en turnringen. In deze categorie vind u alle rekstokken en ringen. Een leuke accessoire voor uw schommel of schommelaanbouw. Uw kinderen kunnen uren spelen met een .

De houten turnset van het Duitse merk NHF, bestaat uit een gebogen plankschommel , een trapezestok, metalen ringen , bekleed met suede en een set sisaltouw . Met deze schommel met ringen kunnen de kleine acrobaten hun balans, kracht en kunstjes trainen ! Wil je graag dat je kinderen lekker bij jullie in de tuin kunnen spelen? Praxis biedt de leukste schommels , schommelzitjes, sets en accessoires. NHF-Turnset met gebogen schommel van gelakt berken multiplex, turnringen met kunststof grip en beuken houten rekstok. Je kunt snel en eenvoudig een schommelset.


SwingKing schommelzitje plastic - rood. Onze kinderen spelen erg graag met de schommel. Nijntje gaat naar de speeltuin en gaat op de schommel , hangt aan de ringen en de rekstok. Met vader en moeder drinkt ze een glaasje bessensap … € 00.


Rekstok trapeze met ringen voor kinderen, turnringen. Keuze uit touwladder, rekstok met ringen en soorten schommels : rechthoekige en ronde variant. Bevordert actief spelen en behendigheid.


Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis! Beschikbaarheid: In voorraad. Metalen schommel 2-in-met veilighei. Alle Rocky Mountain toestellen .

Met Lwee moeders en zonder survivalbaai, bank uit de ringen. Bekijk ons assortiment Tuin speeltoestellen in onze Onlineshop. Kinderen blijven het prachtig vinden . Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts