dinsdag 24 november 2015

Franse geranium snoeien

Lees hier alles over de verzorging. Als je geraniums niet regelmatig snoeit, zullen ze lang en stengelig worden. Door de plant terug te snoeien komt er ruimte voor nieuwe . Snoei scheuten van dit jaar tot maximaal eenderde in.


Rozen snoeien eind Maart, Hoe, Wat en Waar?

Snoei de plant zo fel mogelijk en plaats het in nieuwe potgrond. Kies een zonnige plek uit en zet daar je geranium neer. Het is belangrijk dat je de meest . Vele mooie geraniums (ooievaarsbek) voor in de tuin.


Wanneer en hoe geraniums snoeien. Dit zijn veelal soorten die vroeg in het jaar hun hoogtepunt hebben en vaak halverwege de . Voor je dat doet, snoei je best ongeveer een derde van zijn totale .

Wil je buiten aan de slag gaan, maar kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Geranium Rozanne, Geranium macrorrhizum. Deze tuinvraag gaat over geraniums. Moet je geraniums nou afknippen in de winter of niet? Inge maakt zich een beetje zorgen nu het voorjaar . Dieper snoeien kan ook , komen er ook nieuwe scheuten, van wat dieper . Pelargoniums worden in de volksmond geraniums genoemd maar deze vrolijke.


Dat geraniums vermeerderen of stekken geen onmogelijke opgave moet zijn, ontdek je in deze klus. Haal wel regelmatig de uitgebloeide bloemen weg en zorg er zo voor dat er weer ruimte is voor . Snoeien in de herfst is niet noodzakelijk, omdat dat ook nog in de lente kan plaatsvinden. Je geraniums overwinteren het liefst in huis, bij het raam.


Voordat je een geranium binnen zet, dien je hem te snoeien. Omschrijving : In de volksmond beter bekend als geranium , maar niet te verwarren met de. In het voorjaar snoeien tot op 3e oog tbv compace vorm.


Prachtig lila met donkere delen!

Deze prachtige planten staan op elke terras en balkon mooi . Na een kleine snoeibeurt en verpotten zou hij dan volgend jaar weer met die . Franse pelargoniums, die als . Appels en peren terug snoeien , eventueel uitdunnen, druiven snoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts