maandag 23 januari 2017

Bestrijdingsmiddelen ritnaalden

Gebruik een goed bestrijdingsmiddel tegen ritnaalden. Dat heeft het meeste effect. De kniptor zelf is lastig te bestrijden, daar hij zich gemakkelijk bovengronds . Schade door ritnaalden kan enkel vermeden worden door middel van preventieve maatregelen of het vroegtijdig, gericht inzetten van bestrijdingsmiddelen. Het middel toepassen overeenkomstig de volvelds bestrijding van aardappelcysteaaltjes.


Aardappelen, tegen ritnaalden en aardrupsen.

Vaak grijpen we dan naar chemische bestrijdingsmiddelen die jammer genoeg heel wat nadelige gevolgen hebben voor mens en dier. Ritnaalden , of koperwormen, tasten in het voorjaar maïswortels aan. Daarnaast worden proeven aangelegd om bestrijdingsmiddelen te . De grootste in bestrijdingsmiddelen in Nederland!


Enorm veel keuze in bestrijdingsmiddelen voor gazon, insecten, . De laatste jaren zorgen ritnaalden voor steeds meer problemen zodat de. Akkerbouwers kunnen schade door ritnaalden alleen voorkomen met. Abstract, Van alle schadelijke bodeminsecten bij bloembollen vormen ritnaalden bij.

Gezien de bestrijdingsmiddelen toelatingsproblematiek rond het middel is . Teelt u mais op gescheurd grasland? Dan ligt schade door ritnaalden minimaal jaar lang op de loer. Vooral het 2de jaar na scheuren is de . Kwam u in een aardappel wel eens gaatjes of gangetjes tegen? De kans is groot dat deze werden veroorzaakt door ritnaalden , de larven van . De ritnaald of koperworm, larve van de kniptor, is een polyfaag insect.


Ze kan in diverse gewassen schade veroorzaken. Bestrijding van ritnaalden in gladiolen met verschillende insecticiden in. Vervolgens zullen potentieel nieuwe bestrijdingsmiddelen ter bestrijding van deze. Een sectorbrede geïntegreerde beheersing van ritnaalden. De erkende bestrijdingsmiddelen voor de geïntegreerde teelt zijn onvoldoende efficiënt om . Wpa-Robertus, CAD Dronten en Biocontrole Onderzoek en Advies, Wapserveen, zijn een onderzoek gestart naar bestrijding van ritnaalden.


Wageningen UR E-depot edepot. In onze webshop vind u vele soorten bestrijdingsmiddelen tegen onkrui mollen, algen, luizen etc. Groot assortiment bestrijdingsmiddelen ! De afnemers van de bestrijdingsmiddelen van Bayer en Syngenta,. Voor het omzetten van de teelt naar maïs geldt de regel dat ritnaalden de .

Kniptorren voelen zich het beste thuis in gewassen als graslan graszaad en . Ontbrekend: bestrijdingsmiddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts