vrijdag 27 januari 2017

Heiniger xperience messen

Heiniger ProgressStyle paarden scheermachine. Voordeel daarvan is dat ik nog de messen kan gebruiken. Ook de scheermessen voor paardenscheermachines hebben we in ons gamma.


Van de meeste gangbare modellen zijn de messen goed verkrijgbaar. Een combinatie van een krachtige, ergonomische en toch stille machine.

Met de modernste techniek kan deze nieuwe machine mens en dier . Uitvoerbaar met messen om zowel paarden als runderen te scheren. Bovenmes: tanden Ondermes: tanden Scheerhoogte: ca. Geplaatst eergisteren geleden door Landbouwwinkel (2x bekeken) . Jaar garantie muv messen en snoer. Krachtig en ergonomisch in combinatie en toch een stille machine met tands boven en tands ondermes , SS120. Grote scheermachine voor paarden met messen typa a2.


Liscop Profi Line veescheermachine Amessen Nieuwste rundvee.

Uniek aan dit product is de innovatieve, stabiele verbinding tussen scheerkop en behuizing. Professionele scheermachine voor koeien, paarden. Omschrijving:de allernieuwste heiniger paardenscheermachine, bekijk de videollichtgewicht paardenscheermachine uit de heiniger x-series voor het scheren . Voor de veehouderij de paardenliefhebber en schapenscheerder. Voorzien van tands onder en tands bovenmes.


Voor paarden wordt meestal een drie millimeter mes gebruikt met 31 . Wordt in een solide gebruikskoffer geleverd. Type messen meegelever tands ondermes en tands bovenmes , scheerhoogte 3mm. Ergonomisch, betrouwbare en duurzaam scheermachine voor paarden. Inbegrepen een solide draagkoffer, messen en onderhoudsgereedschap en een set . Veescheermachines en messen Liscop. Het beroemde molenmes , een van de weinige producten die vandaag de dag nog net zo worden vervaardigd als honderd jaar geleden.


Bk messenset nieuw deelig met houten messenblok te koop. HEINIGER “ Xperience ” scheermachine op Ekkia. Geleverd in een plastic koffer met het scheerapparaat, set messen met tanden en tanden, schroevendraaier,. Messenset voor Clipper 3 1.

Geeignet zum Scheren von Kühen und Pferden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts