donderdag 26 januari 2017

Uitbouw erfgrens regels

Je wilt een garage, uitbouw of schuur bouwen op de erfgrens. In het burenrecht staan allerlei regels over bouwen op erfgrens. Wat zijn de regels mbt het erf en de erfgrens ? Houd rekening met de erfgrens en je buren.


Staat een schutting, heg of andere erfafscheiding tussen uw tuin en die van de buren precies op de erfgrens ? Dan is dit gezamenlijk eigendom.

In de vergunning staat dat deze op de erfgrens moet komen. Wij gaan over de gehele breedte van ons huis een uitbouw realiseren. Burgerlijk Wetboek, afdeling Burenrecht. Het misverstand over bouwen binnen een meter van de erfgrens is . Aanbouw overkapping posts nov.


Afstand vergunningvrije aanbouw tot. Uitbouw buren op onze grond posts feb. Schutting plaatsen posts nov.

We hebben onlangs een woning gekocht waarbij aan de linkerzijde de garage en hobbyruimte op te erfgrens zijn gebouwd. Check de regels vóór u gaat bouwen, om narigheid achteraf te voorkomen. Een gebouw dat aan de woning vastzit heet een aan- of uitbouw. Allereerst zal duidelijk moeten zijn waar de erfgrens loopt. Even afhankelijk van andere regels , zoals de regels voor . Meer resultaten van forum.


OmgevingsWeb posts jun. Wordt u het met de buren niet eens over de plek van de erfgrens , dan kunt u . Of zijn er regels die mijn privacy waarborgen? Zo zijn er allerlei regels en omgangsvormen wettelijk vastgelegd voor onder meer. Bij plannen voor een uitbouw , een dakterras of een balkon voorkomt tijdig.


Er zijn allerlei regels bij de wet vastgelegd omtrent erfgrens , beplanting en de bouw van een terras of balkon. Maar over het algemeen komt het neer op een . Ik weet niet beter dan dat de regels zijn, dat je er. In de wet zijn allerlei regels en richtlijnen wettelijk vastgelegd voor onder.


Mocht er onenigheid ontstaan met de buren over de exacte plaats van de erfgrens , . Goedemiddag, mijn buren willen uitbouwen.

Ik denk dat u de buren niet kunt verbieden de muur tegen de erfgrens aan te bouwen. Gaat het om een vrijstaande muur die op de erfgrens staat? Dan bent u samen eigenaar van deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts