maandag 9 januari 2017

Honda zitmaaier hf 2417 hm

Robuuste wendbare zitmaaier met achteropvang. Overbrenging, Hydrostatisch. Synchroon of asynchroon, Synchro. Inhoud grasvangzak (Liter), 300. Honda Versamow systeem incl.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Deze maaier is uitgerust met:. Verkrijgbaar bij Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines, uw . Ze zijn perfect geschikt voor het aanpakken van middelgrote tot grote gazons.


Beoordeling: Geef uw mening. Soort, : Zitmaaier met opvangbak. Ze zijn eenvoudig te bedienen en garanderen een perfect gazon voor iedereen. Aandrijving hydrostaat, traploos. Categorieën: Opvang, Zitmaaiers , Promoties . De techniek in de zitmaaier is.


Benzine- zitmaaier met een zeer goed grasopvangsysteem zodat je gazon er in een mum va. De robuuste, betrouwbare, gebruiksvriendelijke zitmaaiers zijn uitgerust met. We bieden u een selectie van de gebruikershandleidingen aan om te downloaden in PDF formaat.


OHC V-Twin motor, GCV53 liter benzine, liter olie, Hydrostatisch, Elektromagnetische mesremkoppeling, Optiflow, . Dit toestel spaart je immers tijd en werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts