vrijdag 13 januari 2017

Westraven utrecht tegel

Koop of Verkoop westraven utrecht op Marktplaats. Utrecht was bekend om de faience- en tegelfabrieken. From the collection: The Tiles Collection. Wapens op Porceleine aardewerk Tegels.


Na de tegelkunst van de Goud- se plateelbakkerij Zenith staat van oktober tot . Westraven was een faience- en tegelfabriek , gevestigd in Utrecht.

Afmetingen: 1x 1x cm. Note: zijn vanwege andere afmetingen . Welkom op deze website waar ik hoop mijn interesse in cloisonné- tegels. De tegel is in een goede staat. Tegeltableau met afbeelding van apotheek Bergema te Utrecht. Nederlandse industriële tegels.


Select, Title: A-Z, Title: Z-A . Meer info: Met afbeeldingen in zwart-wit.

Cloisonné tegel porceleine fles. Het veelkleurige patroon wordt gevormd door meer dan één tegel. Na een inleiding volgen hoofdstukken over de geschiedenis van . Zeldzame tegel met een ruiter te paar een trommelaar.


Online veilinghuis Cata: N. Godin Minerva met Venus-beeldje, . Van pannen en estriken tot tegels en plastieken. Een overzicht van 3jaren productie der N. Tegel met Adam en Eva voor de zondeval, tekst GEN 2:25. Voorstelling het schip De zeven Provincien. Dit schip heeft een een belangrijke rol . Delft de Porceleyne Fles glazed cloisonne ceramic tile Crows in the snow ~ Beautiful Tile , made by the company Porceleyne Fles in Delft, Handmade and hand . Een veelkleurige relieftegel uit “de ambachten en beroepen” serie,.


Periode: midden, 20e-eeuw. De leeuw van nederland tegel van westraven tegel heeft wat gebruikssporen: zijkant wat kleine stukjes af. View in original presentation. Other descriptive information.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts