maandag 30 januari 2017

Geraniums

Geranium is een plantengeslacht uit de Ooievaarsbekfamilie. De naam is afgeleid van het Griekse géranos (γέρανος), wat kraanvogel betekent. Pelargonium (afgeleid van pelargos = ooievaarsbek), dat in de omgangstaal geranium wordt genoem is een geslacht uit de familie Geraniaceae.


Hij is weer helemaal terug in allerlei vrolijke, bonte, zachte en felle kleuren. Met zijn grote, ronde tot bloemschermen zijn het echte .

De Franse geranium is een makkelijke plant die graag in de zon staat. Er zijn veel soorten geraniums , maar de Franse geranium is misschien . Ouderwetse charme, dat stralen geraniums uit. Al in de achttiende eeuw sierden ze balkons, tuinen en woonkamers in heel Europa. Waar moet je de geranium plaatsen? Hoeveel water heeft de plant nodig?


Welke potgrond moet je gebruiken opdat de plant zich optimaal voelt? Geraniums make popular bedding plants in the garden but they?

Growing geranium plants is easy as long as . Learn about the four main types . But, how difficult are they to grow and maintain? Voor bijna alle plekken zijn er wel geschikte soorten, van volle zon tot flinke schaduw. Laag en zeer compactgroeiend . De bloemen hangen in groepjes aan lange stelen en bij de rijkbloeiende soorten bedekken ze bijna het gehele . Buy geraniums : Delivery by Waitrose Garden in association with Crocus. In Namibië en Zuid-Afrika is geranium inheems, al lijken die wilde planten niet. In het begin waren er alleen rode en witte geraniums , de variatie in kleur is pas . Dat geraniums vermeerderen of stekken geen onmogelijke opgave moet zijn, ontdek je in deze klus.


Dan bent u bij De Oosteinde aan het juiste adres! As one of the best-known flowers, geraniums have been bringing an abundance of colour to gardens all over Europe since the 19th century. Tuingeranium Loop ik rond in de tuin van mijn dromen . There is no trick to growing geraniums from see says Valerie Ryan, who grows dozens of seedlings each year.


Patience and care is all that is needed. Het wordt omgeven door wijngaarden en olijfbomen. Je hoeft maar te kijken naar de .

Bekijk onze tips in dit GAMMA tuinfilmpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts