maandag 30 januari 2017

Plug tent kit super

Uitgebreide tent kit super van Pl - ug tent. Met deze kit kun je van je eigen laken in een handomdraai een prachtige speeltent bouwen. Gebruik hiervoor meubels . De Pl - ug tent kit super bevat alle elementen om binnen en buiten een kamp te bouwen, zonder de wasspelden of de materiaalkoffer te moeten plunderen.


Met haken, stokken, zuignappen en de speciale grip.

Ieder kind houdt er volgens ons wel van, zelf een tent bouwen. Met de Pl - ug tent kit gaat dat zeker lukken! Laat je fantasie de vrije loop en bouw in je kamer of . Bouw je eigen tent met PL-UG, de tent experts uit Engeland.


Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je . Er gaat toch niets boven zelf een tent bouwen met een laken of deken en met behulp van meubels en venterbank. Xeen Mount kit PL (135mm). Box Kit with Colors Backdrops (Black Orange White) Size: 40cm x 40cm x 40cm US Plug.

Binnen of buiten bouw je met haken, stokken, zuignappen en de speciale grip in no-time de meest geweldige . Met deze tent kit super van Pl - ug tent maakt u met behulp van een laken in een handomdraai de meest geweldige speeltent. Met het Pl-ug-systeem bouw je overal binnen en buiten je eigen fantastische kamp. Tent kit Extra Pl - ug Tent kit. Op zon- en werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis! PL - UG tent kit superMaak je eigen tent met behulp van meubels, vensterbanken en ramen.


De kit bestaat uit:- stokken- 4 . Maak je tent met behulp van meubels, vensterbanken en ramen. Met elke tent weer een nieuw avontuur! Zoek de juiste plaats, neem wat meubels die je kunnen helpen en kies de juiste atributten om jou . Levering gemiddeld binnen . Tenten bouwen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!


PL - UG maakt het mogelijk om met bijna alles zelfstandig een tent te bouwen - voor binnen en buiten. Choose one of the beautiful tent sets and make up your dream tent anywhere you go. Super gaaf tentbouwsysteem, meerdere variaties mogelijk om te bouwen.


Aan het hek, op het raam, aan de tafel in de grond enz.

Maak een tent met behulp van meubels, vensterbanken en ramen! Deze set is uitgebreid en heeft meer mogelijkheden om buiten een tent te . Een groot laken of oud gordijn maakt het spannend donker binnen en laat je kind de mooiste . DIY vliegtuig uit karton . Bestel snel online, goede service. Bekijk het volledige aanbod van speelgoed in de Bond zonder Naam webshop.


Ontbrekend: super Tentenbouw kits nu extra voordelig ! Als jij voor het laken zorgt dan zorgt Pl - ug voor de rest. En de rest zijn stokken ( alleen bij tent kit super ), haken voor om de stoelen, zuignappen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts