dinsdag 31 januari 2017

Koopzondag rijswijk

Vind hier een overzicht van koopzondagen in Rijswijk. Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën in Rijswijk. Winkelcentrum In de Bogaard - Rijswijk. Ook zijn de Ontdekkers de hele middag actief.


Diverse winkels zijn op zondag december geopend zodat u uw kerstinkopen op uw gemak kan doen.

Onder andere zijn de volgende . Het combineert de rustieke en ongedwongen sfeer van vroeger met de praktische eisen van deze tijd. Shop jouw favoriete Rituals . Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Laatste zondag v. In het winkelcentrum in de Boogaard in Rijswijk staan de medewerkers van Hans Anders altijd voor je klaar. Bekijk de openingstijden, workshops en andere winkelinformatie van MediaMarkt Rijswijk.


Parkeren in Rijswijk kost maximaal € per uur.

Koopzondag : iedere laatste zondag van de maand. Dichtbij, goedkoop of gratis uw auto in Rijswijk parkeren? Vandaag van 08: – 21:00.


Bekijk hier de openingstijden, adres- en contactgegevens van de ANWB winkel in Rijswijk Tel. Met bijna 1winkels is er. Daarnaast kunt u tijdens een koopzondag in Rijswijk ook nog één van de bezienswaardigheden bezoeken, zoals: het Rijswijkse Bos of de Sint- Bonifatiuskerk. Opzoek naar een tuincentrum nabij Den Haag, Delft en Rijswijk ? Bij ons kunt u terecht voor kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires en bloemen! Wat zijn de BCC koopzondag openingstijden en op welke zondag zijn de winkels.


Hier vindt u een overzicht van de gebieden met betaald parkeren in Rijswijk. Klik op de link om een kaart te openen. Op de site van Lucardi staat van niet, op de site van openingstijden staat van wel, op de site van bogaard zelf staat WEL op koopzondagen.


Een groot en gezellig tuincentrum. Een complete dierenwinkel en alles voor uw huis en tuin. Kijk snel op onze website en webshop!

Extra koopavonden en koopzondagen in December. Eerste en laatste zondag van de maand koopzondag : open van 12:- 17:uur. Stylish en niet al te formeel.


Rijswijk , Prinses Beatrixlaan 92 12:0 -, 17:00. Alexanderpromenade 1 RIJSWIJK. BUREN - Alle winkeliers in Buren mogen sinds eind april koopzondag houden: de gemeenteraad heeft besloten niet meer te handhaven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts