donderdag 26 januari 2017

Fargesia murieliae

De hoogte van deze bamboe bedraagt circa 2tot 2cm. Bamboe fargesia is een bekende niet . Klanten hebben soms schrik om bamboe te planten, omdat deze zal gaan woekeren. Fargesia murieliae heeft onlangs . Van alle niet woekerende bamboeplanten blijft deze plant het laagst.

Deze bamboeplant is zeer winterhard. De bamboe is schaduwminnend. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Toegevoegd na minuten: De fargesia murieliae woekert niet, daarom heb ik voor deze soort gekozen.


De soorten van dit geslacht komen voor in van Zuid- en West-China. De plant is kogelvormig en wordt ook na . Vormt een rechtopgaande, compacte siergras met.

Zeer sterke niet woekerende bamboe met opvallend appelgroen blad dat ook in de winter op kleur blijft. Deze decoratieve soort heeft een hoge sierwaarde met . Geschikt als solitair, als haagplant of in pot. Verlangt een doorlaatbare vochtige, voedselrijke grond. Deze Poaceae heeft een maximale hoogt van . Het blad is zeer fijn van structuur en de stengels zijn . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Unieke look en een makkelijke . Distinct and innovative for its very low and very compact plant shape.


Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. De naam bamboe is afkomstig uit het Maleis en in vrijwel alle talen bekend. Minimum planthoogte, cm.


Nederlandse naaFijne bamboe.

Deze cultivar is op eigen kwekerij ontwikkeld en wordt onder . Description: FARGESIA MURIELIAE HAREWOOD C 3L . Meer informatie over dit onderwerp kunt u terugvinden op de website van Plantentuin Esveld in Boskoop. Best gekende bamboe Fijne groene bladeren en lichtgroene stengels Vormt korte uitlopers en blijft struik op zich .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts