woensdag 25 januari 2017

Bolcatalpa

Een bolcatalpa is uitstekend geschikt voor een kleine tuin. Heeft een bolvormige groeiwijze en frisgroen blad. De boom kan geknot worden om hem minder omvangrijk te houden.


Vind bolcatalpa op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Bolcatalpa of trompetboom uit eigen kwekerij. Koop of Verkoop bolcatalpa op Marktplaats. Je kunt dit ieder jaar doen. Goedkoopste landelijke bezorging door heel NL. Bekijk hier snel ons aanbod.


Om de kroon vol hartvormige bladeren compact te houden, moet je de bol catalpa snoeien in de late winter. Verwar de bolcatalpa niet met de gewone Catalpa. Online Catalpa kopen met aangroeigarantie.

Gratis advies van onze tuin specialisten. Deze zeer gewilde, snelgroeiende, bolvormige boom is te herkennen aan zijn grote frisgroene hartvormige bladeren. Hij kan tot meter hoog worden, maar . Wij leveren de bolcatalpa in meerdere maten.


Op onze kwekerij te Laarne kan u diverse soorten bolvormige bomen bekomen. Een prachtig gezicht, de identieke compacte bolvormen van de bolcatalpa ( trompetboom). Weten hoe je zelf een bolcatalpa het beste kunt snoeien? Snoei in het voorjaar, voordat het blad aan de boom komt.


Doe dit elk jaar zodat de vorm mooi blijft. De Catalpa bignonioides `Nana` heeft een dichte afgeplat bolvormige kroon, en is zeer geschikt als natuurlijke parasol. Leuke bolboom op stam geschikt voor kleine tuinen.


De bolcatalpa is makkelijk te onderhouden en is nauwlijks vatbaar. Catalpa bignonioides 'Nana'. Kleine boom met dicht vertakte, bolvormige kroon.


De boom is makkelijk in onderhoud als u de boom klein. Dat is echter een andere, kleine catalpa, die in tegenstelling tot Catalpa bignonioides .

Mooie bolboom heeft geelachtig bla prima geschikt in een border. Moet één keer in het voorjaar . De Trompetboom is een dichtvertakte, bolvormige boom op stam veredeld. De stamhoogtes variëren van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts