vrijdag 28 april 2017

Echinacea purpurea wit

Deze Asteraceae heeft een maximale . Er is ook een prachtige wit -bloeiende variant met dezelfde grote bloemen. Hoeveelheid: Toevoegen aan winkelmandje. De bloemkleur is wit met een groen centrum. Deze zonnehoed bloeit van juli tot september met mooie witte bloemen rond een .

Fantastische vaste plant met mooie witte bloemen. Bloeitijd: eind juni tot eerste nachtvorst. Zonnehoe wit bloeien laag blijvend. De bladeren zijn groen en ongeveer cm.


Veel soorten vaste planten. Thuisbezorgd met eigen bezorgservice. De plant bleek de fagocytose (het opeten van ziekteverwekkers door de witte bloedlichaampjes) kenmerkend te activeren.


Rond het halfbolvormig oranjegroenige hart zitten witgroene bloemblaadjes.

De nederlandse naam is Witte zonnehoe familie van de Asteraceae. Beschrijving: Prachtige bloemen ! Er zijn prachtige variëteiten van wit tot dubbel rood die alleen door scheuren . De fraaie composietbloemen van deze vaste plant kunnen zowel wit als paars zijn. Echinacea wordt commercieel gekweekt als medicinale plant.


Door zijn prachtige bloemen komt zonnehoed veel voor in boerentuinen en. De zacht- limegroene kleur van de kegel steekt af bij de witte bloembladen van de onderste. Te koop mooie zonnehoed in de kleuren rood en wit. Ze staan in potten en kunnen zo de grond in.


Vaste plant met witte bloemen. Lichtviolette tot witte bloempjes staan in losse trossen boven het blad. Grote witte klokjesbloemen. Opvallende witbloeiende variant.


Alle onderdelen van de plant zijn . Zomerbloeiende bollen zijn momenteel nog . Afbeelding van Bloeiende geneeskrachtig kruid echinacea purpurea of echinacea geïsoleerd op witte achtergrond stockfoto, beelden en stockfotografie. Recent studies have proved .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts