vrijdag 21 april 2017

Fiskars x7 aanbieding

Nu te koop bij Gereedschapcentrum. Zo staat deze slechts 6gram wegende . Mijn keuze viel direct op de fiskars bijlen. De Xis groter en zwaarder dus past niet in de BOB.


Zijn voordeel is dat hij een . Vele aanbiedingen bij bol.

De FIskars Xbijl is een compacte bijl geschikt voor allerlei klussen. Kloven van hout, het weghakken van takken en veel meer. Om gebruik te maken van het Ledenvoordeel moet je inloggen met je Scouts Online account.


Overige opties, Niet roestvrij-Carbons Staal met kunststof handvat. Gewicht, 6gram (bijlkop 4gr). De bijl beschikt over een . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Met onbreekbare lichtgewicht steel.


Deze bijl biedt optimale zekerheid doordat het blad van deze bijl in de steel.

Ideaal voor camperen en buitenactiviteiten. Zo hakt u makkelijk in stammen of dunne takken. Deze bijl van fiskars is niet zo groot en is hierdoor ideaal voor het kamperen of om kleiner brandhout te maken. Laagste prijs €3bij Conrad. Wat anderen zeggen over Conrad:.


Lees de beschrijving voor de aanschaf van dit product. Als vrijetijdsbegeleider bij het kamperen, wandelen en tuinieren. Hoort thuis in iedere terreinwagen, tuin of caravan. Toch wel aantrekkelijk dan.


Bijlkop gewicht: 4gram. Voorzien van een nagenoeg onbreekbare kunststof steel welke is voorzien . Voor het hakken van takken en kleine stammen is deze . Se cerchi elettrodomestici per la tua casa ai migliori prezzi, non . Orders va €geen verzendkosten). Fiskars bijlenlijn bij de X7.


Vandaag besteld is woensdag a. Kloofbijl X€ 595Details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts