donderdag 27 april 2017

Zwembad de blauwe golf

Zwemmen wordt een ware belevenis in subtropisch zwembad de Blauwe Golf ! Zwembad de Blauwe Golf is een dagje uit voor het hele gezin. In onze zwembaden kunt u heerlijk recreatief komen zwemmen. In zwembad de Blauwe Golf kan het allemaal! Tien maanden later dan geplan maar afgelopen weekend was het zover: de twee nieuwe glijbanen bij zwembad De Blauwe Golf in .

De Blauwe Golf in Leeuwarden krijgt een glijbaan van meter waarin de zwemmer zijn snelheid kan meten, op de foto komt en punten scoort. Sportief een baantje trekken, spetteren in het golfslagbad of relaxen in één van . Wil het zwembad niet gelijk neerzetten als slecht! Maar gister was ik bij de blauwe golf met mijn kinderen en een vriendin met haar dochter, van tot uur . Om bezoekers extra spektakel te bieden, investeert zwembad De Blauwe Golf in twee gloednieuwe GoHChallenger buisglijbanen. Subtropisch zwembad met bubbelbaden, wildwatertraject, golfslag en wat niet al.


Stingray introduceert duiken in zwembad De Blauwe Golf. De les bestaat uit een theoretische inleiding, met een korte uitleg over de regels en .

Planning was dat mensen in de . Hotels in de buurt van Zwembad De Blauwe Golf op TripAdvisor. Vergelijk prijzen en boek hotels in . De Nationale Zwem4daagse gaat maandag augustus van start in zwembad De Blauwe Golf. In de periode van augustus tot en met 1 . Bekijk hier de tarieven van zwembad de Blauwe Golf en zwembad Kalverdijkje. Uitje met de kids naar het zwembad ! Met een groot recreatieba dat iedere dag geopend is, weet Zwembad De Blauwe Golf haar gasten uren te vermaken.


Beleef een heerlijk dagje uit in dit . Interactieve glijbaan Blauwe Golf opent in de meivakantie. Lekker een baantje trekken, spetteren in het golfslagbad of relaxen in één van de . In het subtropische zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden, kun je heerlijk ontspannen of actief baantjes zwemmen. Om toegang te krijgen tot zwembad de Blauwe Golf heb je een Anky.


Deze activiteit wordt u aangeboden via het VVV. De beschrijving van deze activiteit is door VVV aangeleverd. Deze houtkachels leveren ~15GJ .

Unitouch afrekensysteem geplaatst bij zwembad De Blauwe Golf in Leeuwarden. Veel plezier met het nieuwe systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts