donderdag 13 april 2017

Planten border ideeen

Vaste planten vormen de basis van de border. Lees hier hoe u een border met vaste planten kunt aanleggen. Je hebt de tuin al winterklaar gemaakt en de planten beschermd tegen eventuele . Een onderhoudsarme vaste planten border is redelijk eenvoudig te realiseren.


Een paar aandachtspunten hebben we beschreven als.

Bekijk ideeën over - planten in de border op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Liever een klassieke border of een meer natuurlijke beplanting? Met de mooie borderplanten uit ons assortiment is gegarandeerd te realiseren. Bij een border aanleggen is het handig om borderplanten te gebruiken die ieder jaar terugkomen.


Dit kost het minste werk en is het voordeligst. Deze rijk bloeiende planten komen het mooist uit als ze met andere soorten gecombineerd worden in een border. Kleine borders, plantenbakken en potten in verschillende maten en hoogten.

Een verhoogde border koop je kant-en-klaar of maak je zelf van . Ik deel in dit bericht ideeën voor in de tuin. Borders kunnen op talloze manieren worden beplant. Eigenlijk kun je in elke type tuin wel een border met planten plaatsen en geheel naar de . Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Border ideeën. Wij zetten boeiende strakke tuin ideeën op een rij.


De mediterraanse tuin kenmerkt zich door slanke, hoge planten en het gebruik van . In een klassieke border rangschik je planten volgens groeihoogte. Hoge planten staan achteraan, terwijl lage plantjes en bodembedekkers vooraan een plek in . Een bloemenborder is simpelweg een stukje tuin waarin je allerlei bloemen en planten neerzet. Met recht een bloemenzee, dus. Vaak is een border een strook . Creëer een mooie border met een mix van deze planten of kies er een paar uit en plaats deze in een pot. Natuurlijk kun je je tuin ook vullen . Heel mooi: het hele jaar door een border langs het gazon of tuinpad vol bloeiende planten.


Het beste resultaat krijg je als je rekening houdt met de bloeitij het . Nu is het ook de tijd om aan uw border te werken en plannen te maken.

De border van de natuurtuin bestaat in principe uit vaste planten met . In zijn borders maakte Ter Linden gebruik van vaste planten , eenjarigen en. In de zonneborder bepaalden hoog opgaande planten de toon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts